Șmecherul cu BMW, scandal și pe Internet. După ce l-a lovit tramvaiul, Mark a trecut la jiginiri pe Facebook

in ExtraNews de

Șmecherul cu BMW care a blocat un tramvai în trafic pentru ca ulterior să fie lovit de acesta a făcut o criză de nervi în mediul virtual înainte să-și închidă contul.

Tânărul cu BMW care a șicanat un tramvai în trafic a făcut o adevărată creiză de nervi în mediul virtual după ce a văzut sute de comentarii la clipul în care apare protagonist, postat pe un cont de Facebook specializat în filmulețe virale.

Limbajul folosit de tânăr este foarte greu de reprodus, însă din mesaj reiese că bărbatul este supărat că este făcut ”cioară” de către internauți.

Tânărul nu s-a prezentat la poliție

Mark a devenit vedetă peste noapte după ce a fost filmat în timp ce șicana un tramvai oprit la o intersecție. Mai precis, acesta a refuzat să plece la cuolarea verde, iar vatmanul a lovit partea din spate a BMW-ului său. Imediat, tânărul a ieșit din mașină și a început să lovească cu pumnii și picioarele tramvaiul. Bărbatul nu s-a prezentat la poliție pentru constatare, motiv pentru care a fost amendat iar permisul i-a foste retras pentru 30 zile.