Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Smartphone-ul cu două ecrane, două camere şi preţ mai mic care intră în competiţie cu Galaxy Note7 şi iPhone 7 Plus

in ExtraNews de

LG le-a luat-o inainte celor de la Apple.

Compania din Coreea de Sud, LG, a lansat noul telefon varf de gama al companiei, LG V20, primul telefon care vine direct cu Android 7.0 Nougat, iar acesta este un phablet care intra in competitie cu Galaxy Note7 si iPhone 7 Plus.

Avand un display de 5.7 inch Quad HD (1440×2560) cu un al doilea ecran mic pe partea de sus ce afiseaza notificarile ratate si ora, putand sa fie customizat dupa dorinta utilizatorului.

Camera este unul dintre punctele forte ale telefonului, existand un sistem dual-camera – una dintre acestea este de 16MP cu f/1.8, iar a doua este una wide cea poate cuprinde 135 de grade, avand 8MP si f/2.4. Utilizatorul poate trece usor de la o camera la cealalta, iar cea wide ofera o perspectiva diferita. Camera frontala este de 5MP, avand la randul ei un mod wide (120 de grade), fiind cu 34% mai luminoasa decat cea de pe V10, potrivit yoda.ro

                                       rlg-a-lansat-noul-v20-smartphone-ul-care-intra-in-competitie-cu-galaxy-note7-si-iphone-7-plus-vine-cu-2_2

Tot in ceea ce priveste camera, V20 este primul telefon ce foloseste noul sistem de stabilizare video de la Qualcomm. LG s-a concentrat si pe partea de sunet, telefonul fiind capabil sa filmeze 4K.

LG V20 vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 820, 64GB memorie interna si slot pentru microSD. Pretul nu a fost dezvaluit momentan, insa este de asteptat sa fie mai mic decat al competitorilor – predecesorul V10 a costat 700 de dolari la lansare.

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS