Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Sistemul de justiție s-a înmuiat un pic, s-a mai dat o șansă hoților. Lumea a uitat de cei 20 de ani în care nimeni nu a făcut pușcărie, deși țara a fost devalizată

in Politic de

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre condamnarea lui Puiu Popoviciu la șapte ani de închisoare și despre lupta împotriva corupției.

”Vestea bună este că l-au condamnat, vestea proastă este că nu l-au întemnițat deoarece polițiștii care au venit să-l salte de acasă nu l-au găsit. E dat în urmărire națională și e o chestiune de ore până va fi dat și în urmărire internațională, în groasa listă pe care se mai află nume grele. E și amicul Sebi Ghiță acolo, pe care nu știu de ce, dar l-am cam uitat. Popoviciu s-ar afla la Londra, precum familia Adamescu. Ghiță e ca și mort pentru națiunea română, am scăpat definitiv de el. Popoviciu a luat același drum. 

Puțină lume mai intră azi după gratii. Popoviciu intră între prostălăi, având în vedere că azi cine mai face pușcărie? De când nu am mai avut privilegiul să vorbim despre un nabab condamnat la pușcărie? Parcă ultima dată a fost condamnat unul la zece ani, dar nu sunt foarte sigur. 

Perioada aia în care îi vedeam pe toți încătușați pe la TV plângând cu lacrimi de crocodil a trecut. Aș putea spune că a eșuat. Azi ne întoarcem la șnapanii care evită pârnaia, sistemul de justiție s-a înmuiat un pic. Nu era zi să nu aflăm de unul că a mierlit-o. S-au făcut campanii de intimidare a Justiției. 

S-a mai dat o șansă hoților acestei țări. Lumea a uitat de cei 20 de ani în care nimeni nu a făcut pușcărie, deși țara a fost devalizată. Politicienii nu au făcut nimic în fruntea țării. Puteai să-i iei fără să-i cercetezi. Numai pentru că au fost acolo și tot își meritau pedeapsa. Nu e politician care să nu fi șantajat pe cineva”, a afirmat Radu Banciu.

Sursa: B1.ro

Ultimile din

Mergi la SUS