Sindicaliștii din Poliție îi CER DEMISIA lui Carmen Dan: ‘Fățarnică, ai permis să ne rânjească infractorii în față’

in Politic de

Vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România (SNPR) Decus, Bogdan Bănică, a postat mai multe mesaje adresate lui Carmen Dan, în care scrie că a călcat demnitatea polițiștilor în picioare, i-a umilit și i-a trimis în patrulare în coșciuge cu roți, conform Mediafax.

„E timpul. E timpul să pleci acasă, doamna Dan. Pentru permanenta atitudine fățarnică pe care ai adoptat-o încă de la începutul mandatului. Pentru că ne-ai mințit. Cu zâmbetul pe buze la parade sau cu lacrimi false în ochi la catafalcul eroilor. Pentru că nu ai schimbat #chiarnimic în acest minister, în pofida tuturor promisiunilor. Pentru că ai permis, uneltind și complotând, să ne rânjească infractorii în față, la adăpostul umbrelei roșii. Pentru că ai ascultat, cu capul plecat, ordine menite să destabilizeze această țară, ordine transmise mai departe, cu orice risc, pentru protejarea unui infractor de drept comun, ce acum e după gratii. Pentru că ne-ai călcat demnitatea în picioare, menținându-ne salarizarea la nivelului anului 2009, pentru că ne-ai trimis în patrulare în aceleași coșciuge cu roți, pentru că ne-ai condamnat la moarte zilnic în misiuni cu dotarea de acum 30 de ani. Pentru că nu ți-a păsat. Și pentru că ne-ai umilit. Și pentru că în continuare ai permis ca polițiștii să-ți fie hăcuiți în posturi de poliție, pe peroanele gărilor sau în misiuni, cu țestele despicate.Pentru că ai fost #nimic și ai făcut #decâtnimic”, scrie vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România (SNPR) Decus, Bogdan Bănică.

Liderul de sindicat adaugă că Dan a vrut să intre în istorie și a reușit, dar va rămâne în amintirea colectivă ca „cel mai incompetent, ocult, slugarnic și anost ministru al internelor pe care l-a avut România postdecembristă!”.

„Ciolanul s-a terminat, stăpânul nu mai are altele să vă dea. E timpul, doamna Dan, dacă ai un dram de onoare, să pleci!”, mai scrie Bogdan Bănică.

Într- altă postare, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România Decus spune că nu înțelege ce are toată lumea împotriva „ministresei Dan…doar n-a făcut nimic… Îndată se împlinesc doi ani de când, cu vocea tremurândă asista, , la înmormântarea lui Sorin Vezeteu. Și promitea polițiștilor luna de pe cer, legislație, armament, tasere și body-cam-uri.

Și a dat polițiștilor. Fix ce au primit guvernanții pe o plăcuță de înmatriculare. Cu de toate. Acum pot afirma, îndreptățit: Nimic. Nu ai făcut NIMIC, Carmen Dan! Punct. Pleacă acasă!”.