Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Simona Halep: “Nu am nicio obligatie fata de nimeni din tara noastra. In primul rand, eu joc pentru mine.”

in ExtraNews de

Aflata intr-un moment mai delicat al carierei, Simona Halep a discutat, intr-un interviu pentru gsp.ro, despre tot ceea ce o framanta. De asemenea, numarul trei WTA a vorbit si despre cei care o critica si despre ceea ce asteapta in urmatoarea perioada. “Nu am nicio obligatie fata de nimeni din tara noastra. In primul rand, eu joc pentru mine. Nu exclud varianta de a lucra cu un psiholog” –  Simona Halep.

Despre ce urmeaza

“Ma astept si la rezultate si mai putin bune in urmatoarea perioada, dar nu sunt speriata si, chiar daca o sa pic in clasament, stiu ca,  in cazul in care pun munca si rabdare, voi urca din nou” –  Simona Halep, pentru Gazeta Sporturilor.

Despre oboseala mentala

“Este si o oboseala mentala, nu e vorba de o cadere. Sub nicio forma nu sunt demoralizata sau pierduta. Eu am incredere in cea am facut si, cu siguranta, dupa perioada asta mai grea o sa vina si o perioada mai buna, in care o sa simt din nou si o sa fiu mai puternica fizic si in joc” – Simona Halep.

Ar putea lucra cu un psiholog

“Nu exista nicio criza, doar ca nu ma mai concentrez atat de bine la meciuri. Nu pot sa exclud varianta de a lucra cu un psiholog” – Simona Halep.

Despre cei care o critica

“Eu nu citesc presa si nu o voi citi niciodata, nu cred ca articolele care se scriu despre mine sunt corecte. Eu accept criticile legate de joc, ca poate nu dau un slice mai bun. Dar cand aud ca sunt criticata pentru ca am mentalul prost, ca nu muncesc sau nu lupt, e deranjant. Oamenii care vorbesc negativ sunt mai putini, dar sunt mai galagiosi. Intotdeauna negativul iese in fata pozitivului. Nu am nicio obligatie fata de nimeni din tara noastra. In primul rand, eu joc pentru mine”, a conchis Simona Halep.

Dupa un inceput de an foarte bun (a castigat turneul de la Indian Wells, iar la Miami a fost eliminata in semifinale de Serena Williams), Simona Halep a avut evolutii mai putin reusite in sezonul pe zgura (a ajuns la Roma in semifinale – la Roland Garros a fost eliminata in turul doi), in timp ce la Wimbledon a fost invinsa in runda inaugurala a competitiei.

sursa

Ultimile din

Mergi la SUS