Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Sibiul pe primul loc în top cinci târguri de Crăciun din Europa pe care să le vizitezi iarna asta

in ExtraNews de

Revista About Time Magazine din Marea Britanie a inclus târgul de Crăciun de la Sibiu în topul târgurilor din Europa ce merită vizitate în această iarnă. Britanicii descriu târgul ca fiind „o destinație pentru orice dorește să simtă magia Crăciunului”.
Târgul de Crăciun din Sibiu este pus pe primul loc în top, fiind urmat de târgul din Praga. Pe locul trei se află târgul de Crăciun din Amsterdam, fiind urmat de cel din București și Budapesta.

„În perioada 15 noiembrie-3 ianuarie, centrul medieval al Sibiului găzduiește un spectaculos târg de Crăciun care garantează să vă aducă spiritul festiv”, notează About Time Magazine.

Britanicii menționează în articol care sunt atracțiile principale ale târgului de Crăciun din „orașul românesc situat adânc în inima Transilvaniei”. Turiștii care ajung aici vor vedea cupola de lumini care îmbracă Piața Mare, bradul din mijlocul târgului, cele peste 100 de căsuțe și se pot da în roata panoramică. De asemenea, aceștia spun că, de pe aeroportul Southend din Londra se poate ajunge până la Sibiu, cu zboruri Wizz Air, la prețul de 31 de lire.

Ultimile din

Mergi la SUS