Sfârșit fulgerător pentru un preot din Bacău. A murit înainte cu o zi de a împlini 35 de ani. Avea un suflet de aur și a lăsat în urmă patru copilași

in Diverse de

Marius Bărăscu, preot la Parohia Parava din Bacău, a murit în urma unui accident rutier îngrozitor, petrecut pe șoseaua E85.

Oamenii din zonă au denumit șoseaua E85 “șoseaua morții”. Preotul se întorcea la Piatra Neamț când a lovit tragedia. Un bătrân a intrat pe mașina pe contrasens, lovind frontal autoturismul în care se afla Marius Bărăscu.

Preotul a murit din cauza rănilor grave, chiar înainte cu o zi de a împlini vârsta de 35 de ani. “Moartea fulgerătoare a preotului Bărăscu Marius Gabriel de la Parohia Parava, Protopopiatul Sascut, a lăsat în urmă multă durere în sufletul soției și a celor patru copii ai săi, dar și în inimile enoriașilor pe care i-a păstorit timp de cinci ani.”, a transmis Arhiepiscopia Românului și Bacăului.

Preotul de la Parohia Parava era foarte iubit şi respectat în comunitate. Sute de oameni şi-au exprimat regretul prin mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare.

Ultimele cuvinte ale preotului Marius Bărăscu atunci când i se oferea primul ajuto

O apropiată a soţilor Bărăscu a făcut o dezvăluire cutremurătoare pe Facebook şi a lansat un apel umanitar pentru cei care vor să ajute familia rămasă în suferinţă.

Brindu Lungu a scris că ultimele cuvinte ale părintelui Marius Bărăscu atunci când a primit ajutorul echipelor de salvare venite la locul accidentului au fost: “sunt preot și am patru copii”.

” (…) Multe lacrimi. Ultimele cuvinte ale dragului parinte cand i se oferea primul ajutor au fost ca el este preot si are 4 copii. Eu cred ca asta a fost mai mult raspunsul lui cand a facut Dumnezeu prezenta ingerilor. “Doamne, eu sunt preot si am 4 copii. Primeste-ma, sa avem grija de ei impreuna. Prezent”. Anastasia, cea mare, mi-a spus dimineata “tusica, eu cand ma gandesc la tata ca e împreună cu Sfintii in cer, nu mai sunt asa de trista”. Iar copiii au sufletul atat de neintinat, incat ei chiar spun adevarul dincolo de capacitatea noastra de a intelege, fiind plini de noi si ale noastre griji lumesti.

Dragul nostru parinte, drag! Sa ne ierti!

Cei care doriti sa o ajutati pe sora mea, las aici detaliile contului ei.

Titular cont: Barascu Anca Petronela

Cont in lei: RO94BTRLRONCRT0271354301″, a scris Brindu Lungu pe Facebook.

Ioan Istrati, preot la Arhiepiscopia Tomisului, a scris că părintele Bărăscu a fost un copil frumos, un student cuminte și deștept, “călca a popă” de mic.