Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Serena Williams catre Ilie Nastase dupa umilintele indurate „„Mă dezamăgeşte să aflu că trăim…”

in Extern de

Serena Williams i-a răspuns lui Ilie Năstase, luni seară, după declarațiile discriminatorii făcute de acesta la adresa sportivei.

„Mă dezamăgeşte să aflu că trăim într-o societate în care oameni ca Ilie Năstase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut şi comentarii sexiste împotriva colegelor mele. Am spus-o o dată şi o voi spune din nou, lumea a ajuns atât de departe, dar totuşi mai are mult de parcurs. Da, am depăşit atât de multe bariere, dar sunt încă multe înainte. Aceasta sau oricare alta nu mă va opri în a pune iubire, lumină şi pozitivitate în tot ceea ce fac. Voi continua să iau atitudine şi să mă ridic pentru ceea ce este drept. (…) Mulţumesc cu umilinţă ITF pentru atenţia pe care o acordă tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea sprijinul meu total”, a postat, luni, Serena Williams, pe contul ei de Instagram, potrivit BBC.

În timpul conferinței de presă dinaintea disputei de la FED Cup, cu Marea Britanie, Simona Halep a fost întrebată în legătură cu sarcina Serenei Williams, iar pe fundal au fost auzite cuvintele lui Năstase: „Să vedem ce culoare va avea. Ciocolată cu lapte?”, a spus acesta sâmbătă.

Serena Williams, de 35 de ani, locul 1 WTA, a anunţat, săptămâna trecută, că este însărcinată în 20 de săpătămâni. Ea este logodită şi urmează să se căsătorească cu Alexis Ohanian, co-fondatorul reţelei de socializare Reddit.

Ilie Năstase, out și de la FED Cup

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) i-a ridicat, sâmbătă, acreditarea lui Ilie Năstase, după ce a avut un conflict cu arbitrii şi cu Johanna Konta şi cu căpitanul-nejucător Anne Keothavong. El nu a mai fost căpitanul echipei României la meciurile de duminică.

Preşedintele ITF, David Haggerty, a declarat că doreşte ca ancheta în cazul lui Ilie Năstase să fie riguroasă şi corectă, el subliniind că va fi ascultat şi punctul de vedere al românului după incidentele de la întâlnirea de Fed Cup de la Mamaia. Haggerty nu crede că sunt şanse ca în următoarele două săptămâni să se anunţe o decizie finală în cazul fostului tenisman Sursa: libertatea.ro

Mergi la SUS