Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Semificația numelui! Află ce spune numele tău despre tine

in Diverse de

Sunt unele nume de femei care au cea mai puternică încărcătură energetică. Află detaliile. Tu ce nume porți?

ELENA. Numele acesta se traduce prin ”senin”, ”luminos”. Cele care poartă acest prenume au puterea de a-i influența pe cei din jurul lor. Oamenii care iubesc o persoană cu un astfel de prenume, sunt fericiți toată viața.

ADELINA/ADELA. Dacă ai acest prenume, trebuie să știi că se traduce prin ”nobil”, ”bogat”, ”faimos”. Aceste persoane nu au cum să treacă neobservate.

ANA. Semnifică ”darul lui Dumnezeu”. Este un nume ce provine din limba ebraică. Femeile cu acest nume vor să se ridice mereu la nivelul așteptărilor celorlați. De asemenea, îi ajută pe cei dragi.

BIANCA. Numele provine din limba italiană. Însemnă ”pur”, ”alb”, ”strălucitor”. Cele care poartă acest nume sunt peroane inteligente. De asemenea, au noroc în viață.

VICTORIA. Dacă ai acest nume, însemană că ești o persoană puternică, o învingătoare. Vrei să evoluezi în permanență.

Citeste si: Se scumpește pâinea! Află ce alte scumpiri se vor mai face

ALEXANDRA/ALEXIA/ALESIA. Aceste prenume își au originea în cuvântul grecesc ”alexo”. Dacă te întrebi cum se traduc aceste prenume, atunci trebue să știi că înseamnă ”a apăra”, ” a ajuta”. Cei ce poartă aceste nume sunt oameni săritori, cu suflet bun. Și vor fi răsplătiți la un moment dat pentru toate lucrurile bune pe care le fac pentru ceilalți.

DARIA. Este un nume ce provine din limba persană. Însemană ”a face bine”. Se spune că cele care poartă acest prenume s-au născut pentru a face bine. Își doresc să îi aujte pe toți cei ce au envoie de ele.

IRINA. Este un nume cu o energie unică. Purtătoarele acestui nume sunt persoane puternice, norocoase și cu un suflet frumos. Frumusețea lor nu este numai una exteroară, ci și interioară.

IOANA. Este un nume ce se traduce prin ”binecuvântarea lui Dumnezeu”. Femeile cu acest nume îi ajută mereu pe cei din jur cu un sfat. De aceea sunt căutate de cei ce au nevoie de o persoană care să le sfătuiască în anumite privințe.


Ultimile din

Mergi la SUS