Selly a făcut accident cu bolidul de 70.000 de euro pe care abia îl cumpărase.

in Monden de

Cunoscutul vlogger Selly a fost implicat într-un accident la aproximativ o lună de zile după ce și-a luat permisul de conducere.

Tânărul de 19 ani și-a luat permisul în noiembrie, iar la scurt timp și-a achiziționat un bolid Mercedes CLS 2019, cu care s-a mândrit într-un vlog pe YouTube.

La nici o lună de zile după ce și-a cumpărat “mașina visurilor sale”, Selly a fost implicat într-un accident de circulație, în urma căruia autoturismul de 70.000 de euro a fost grav avariat.

În urma impactului, artistul a coborât din mașină pentru a evalua pagubele, când a fost recunoscut de un trecător care l-a filmat și a urcat imaginile pe YouTube.

Nu este clar unde a avut loc accidentul, însă din imagini Selly pare că a scăpat nevătămat în urma impactului.

După ce vestea s-a răspândit pe rețelele de socializare, Academia Titi Aur l-a invitat pe Selly la un curs de conducere defensivă “pentru a nu mai avea parte de asemenea intamplari neplacute pe viitor”.

“O masina performanta si foarte bine echipata nu elimina in totalitate riscul producerii unui accident. Selly, ne pare rau pentru ce s-a intamplat si te invitam la cursurile noastre de conducere defensiva pentru a nu mai avea parte de asemenea intamplari neplacute pe viitor!”, este mesajul transmis de academia Titi Aur pe Facebook.

https://www.facebook.com/AcademiaTitiAur/posts/2582350905219146