Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă colonel Viorel Demean depistat pozitiv cu virusul Covid-19

in ExtraNews de

Anchetă epidemiologică la nivelul inspectoratului, dupa ce seful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, col. Viorel Demean, a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19

„Aseară a venit rezultatul şi este pozitiv. Sunt asimptomatic. Imediat voi merge la Timişoara, unde voi fi internat la Spitalul de boli infecţioase. Eu eram în izolare încă de sâmbăta trecută, de când au fost confirmaţi pozitiv Adrian David, Florin Oancea şi Lucian Heiuş”, a declarat Demean pentru Hunedoara Liberă.

Demean a fost la o şedinţă la care a participat şi administratorul public al Devei, Adrian David, diagnosticat cu coronavirus, însă şeful ISU Hunedoara spune că s-a aflat la distanţă de acesta.

Acum, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara se va face o anchetă epidemiologică, stabilindu-se care au fost persoanele cu care acesta a intrat în contact. De altfel, Demean a declarat pentru Hunedoara Liberă că scrie lista cu numele persoanelor cu care a intrat în contact.

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, dar şi fiica sa, Laura, diagnosticaţi cu coronavirus, au primit rezultatul negativ pentru a doilea test consecutiv, astfel că ei au fost externaţi.

Autor: News.ro

Ultimile din

Mergi la SUS