Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Şefi noi la PNL Bucureşti. Raluca Turcan: „Am fi putut fi mai breji decât alţii?”

in ExtraNews/Politic de

   Comitetul de Coordonare al Municipiului București a ales noua conducere a filialei Partidului Naţional Liberal București. La eveniment au fost convocați 727 de delegați. În urma voturilor, preţedinte PNL – Filiala Bucureşti a fost ales Cristian Bușoi.

   Funcţiile de prim-vicepreședinte PNL București au fost ocpuate de Marius Vintilă şi Dan Cristian Popescu, urmaţi de Ciprian Ciucu şi Mirela Zivari vicepreședinţi şi Hazem Kansou secretar general.

   Reuniunea Comitetului de Coordonare al Municipiului București survine alegerilor organizate la nivelul filialelor de sector, unde au fost validați noii președinți ai acestora: Victor Picu PNL Sector 1 Anca Boagiu– PNL Sector 2, Florin Alexe PNL sector 3, Răzvan Sava – PNL Sector 4, Cristian Olteanu – PNL sector 5 şi Cornel Pieptea – PNL sector 6.

   Tot sâmbătă, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat că este preocupată de viitorul partidului şi crede că această formaţiune se află într-un moment de cotitură.

Mă preocupă viitorul PNL şi cred cu tărie că suntem într-un moment de cotitură. (…) La nivel naţional, momentul de cotitură poate să facă diferenţa între PNL şi PNL. Aici la Sibiu lucrurile sunt aşezate pe un făgaş normal şi eu cred că vor merge din ce în ce mai bine. La nivel naţional, însă, momentul de cotitură poate să facă diferenţa între PNL, cel mai mare partid mic, sau PNL un partid puternic cu oameni responsabili, credibili, implicaţi, care să ajungă la guvernanţă şi să performeze la guvernare şi să dea României preşedintele şi în anul 2020. Acestea sunt cele două căi în care PNL le are în momentul de faţă pentru România şi pentru cei mulţi”, a spus Raluca Turcan.

Liderul liberalilor crede că PNL putea să fie la guvernare, dacă toţi membrii s-ar fi implicat mai mult.

Dacă peste tot în ţară PNL-ul ar fi fost la fel de dedicat, implicat şi devotat, azi PNL era la guvernare. (…) Aţi văzut ce e în ţară şi ce informatii răzbat din PNL din diferite judeţe. Gândiţi-vă că am fi fost la guvernare. Întrebarea este, dacă eram la guvernare cu un PNL care arată aşa cum era în mai multe judeţe, am fi putut fi mai breji decât alţii? E o întrebare care ne apasă şi la care sigur ne doare răspunsul”, a adăugat Raluca Turcan. Preşedintele PNL i-a mai îndemnat pe liberali să aibă mai multă încredere în ei. (foto. pnl.ro)

Ultimile din

Mergi la SUS