Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Secretul cu care un român îşi vinde marfa în piaţă fără să stea la tarabă. Modelul elveţian a creat o afacere prospera in Harghita

in Diverse de

Afacere prosperă la Gheorgheni, în Harghita, acolo unde un român şi-a deschis o afacere cu găini, după model elveţian.

Se pare că în fiecare zi de luni Emil Merea ambalează sute de oua și le duce în piață, iar clienții lasă banii într-o cutie, notează antena3.ro.

Secretul cu care un român îşi vinde marfa în piaţă fără să stea la tarabă

Fermierul a lucrat timp de mai mulți ani într-o fermă de păsări din Elveția, acolo unde a învățat noțiunile de bază în meseria de fermier. De asemenea, tot acolo a învățat şi metoda inedită de a vinde fără vânzător.

„Aici sunt ouăle, cutia pentru bani şi aici scrie preţul. Ouă de casă, 10 bucăţi, 11 lei. Niciodată nu au lipsit bani, nu a lipsit niciun leu până acum”, a declarat fermierul, pentru sursa menționată.

„E bine aşa şi ne-a zis proprietarul că niciodată nu a lipsit niciun ban. Ba chiar am pus mai mulţi bani”, a spus o cumpărătoare din piaţă.

Emil Merea lucrează în acest sistem de doi ani și potrivit acestuia, niciodată nu a lipsit vreun leu. 

„Sistemul l-am văzut în Elveţia şi când am venit acasă, am făcut şi în România şi funcţionează, da. Mă bucur că până acum nu a lipsit niciun leu, nimic”, a mai adăugat acesta.

Deși curajul lui este apreciat, vânzătorii din piaţa sunt de părere că nu şi-ar vinde marfa în acest fel.

Ultimile din

Mergi la SUS