Secretele vieții lui Putin, fiul unui paznic și al unei femei de serviciu si nu doar atât?

in Curiozitati de

De undeva din vorbele celor care i-au cunoscut familia răsar informații despre viața președintelui Vladimir Putin, neconfirmate oficial, și care, evident, trebuie tratate ca fiind la limita dintre bârfă și zvon. Cu toate acestea, oricât de obscură ar fi de fapt originea lui Putin, rămâne de apreciat voința și determinarea care l-au făcut să devină unul din cei mai importanți oameni ai lumii.Conform biografiei sale oficiale, părinții lui Putin, Maria Șlemova și Vladimir Spiridonovici Putin s-au întâlnit în 1928, în orășelul Pominovo, situat undeva la 200 de kilometri de Moscova.

Cei doi aveau 17 ani și conform putinism.wordpress.com, iar întâlnirea a fost una care a lăsat urme și a creat un destin…”Volodea, tatăl lui Putin, era un tip cu accese de violență. De exemplu, la întâlnirile dansante, daca vreuna din fete îi cădea cu tronc, se așeza fix în fața ei și n-o mai slăbea, până când ceilalți băieți îl luau de guler și-l azvârleau de acolo. Îmi aduc aminte că îi mai plăcea să ridice fustele fetelor și să le lege cu un nod deasupra capetelor lor.

Da, a existat un motiv pentru care a fost nevoit să o ia de nevastă pe Marușca. Într-un din zile, pe când era singură acasă, fără părinți, Volodea, însoțit de un grup de prieteni, a încercat să intre în curte, fără voia ei. El a luat o furcă și a început să forțeze poarta, iar o mișcare greșită a făcut să o împungă în ochi pe Marușca.

Pe vremea aceea o asemenea infirmitate era o rușine pentru orice fată, cine ar mai fi luat-o de nevastă. Așa că mama Marușcăi l-a amenințat pe Volodea că dacă n-o ia de nevastă o să depună o plângere la judecătorie. Și așa, s-au căsătorit părinții lui Vladimir Putin”, a declarat o consăteacă a părinților lui Putin.

”Părinții lui Putin erau la fel de analfabeți ca și mine, dar spre deosebire de mine, care am terminat cursuri de contabilitate, ei au rămas la nivelul celor patru clase elementare.

După ce s-au mutat la oraș, mama lui a avut avut slujbe mărunte – femeie de serviciu, spălătoare de vase, dar tatăl, a fost om de serviciu, apoi angajat la paza unei fabrici de automobile, a reușit să devină secretar de partid”, mai spune femeia respectivă.

Sărăcia intelectuală a familiei din care provine Vladimir Putin a fost completată de cea în care își duceau viața de zi cu zi – o cameră de 20 de metri pătrați, într-un apartament împărțit de mai multe familii, în care era imposibil să te speli, pentru că în primul rând nu exista o cameră de baie. Locuința era situată în zona Pieței Nekrasovsku, una dintre cele mai rău famate ale Leningradului de după război.

De altfel, această stare a fost recunoscută de Putin și în cartea autobiografică – ”Vladimir Putin, la persoana I”, apărută în 2000.

The intellectual poverty of Putin’s parents was complemented by the poverty in which this family lived. A room of 20 meters in a communal apartment, where it was impossible even to wash (there was no bath or shower in the apartment). The house was in the area of ​​Nekrasovsky market – one of the most criminal places of post-war Leningrad. ”M-am născut într-o familie obișnuită și majoritatea vieții am trăit-o la fel, încercând să țin legătura cu acea clasă socială… Îmi aduc aminte că a început, la antrenamentele de Sambo (un stil de luptă inventat de sovietici), nu aveam încălțăminte de sport, eram în ciorapi. Dar asta nu mă deranja, pentru că și ceilalți copii erau la fel de zdrențăroși ca și mine”.

Există, însă, și voci care spun că Putin și-ar fi modificat biografia oficială și că de fapt nu ar fi copilul cuplului din Pominovo.

Vera Putina, o femeie din Metekhi, un orășel din Georgia, spune că actualul președinte al Rusiei este fiul său pe care l-a trimis spre creștere bunicilor săi, pe când era doar un copil.

Putina spune că tatăl lui Putin este un mecanic rus, Platon Privalov, care a lăsat-o însărcinată în timp ce era căsătorit cu o altă femeie. Ulterior, ea s-a căsătorit cu un alt bărbat, iar acesta a presat-o să renunțe la fiul său și prin urmare l-a trimis părinților tatălui său, în Rusia.

Femeia aduce drept dovadă pentru spusele sale, înregristrările școlii din localitate care arată că un ”Vladmir Putin” a fost înregistrat la școala Metekhi în 1959-1960. Ea spune că ”părinții” din St. Petersburg, menționați în biografia oficială a lui Putin, l-ar fi adoptat de la bunicii săi.

Vladimir ”’putin” se trage din vechii regi ai SARMATIEI . bunicul sau SPIRIDON PUTIN a condur rusia din bucataria lui Lenin si Stalin .