Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Schelete gigantice, artefacte misterioase și pietre magice in cimitirul zeilor din Ecuador

in Curiozitati/Stiinta de

Numeroase fragmente osoase, care au aparținut unor ființe uriașe, de peste 7 metri, au fost descoperite într-o regiune, numită „Changaiminas” din Ecuador. Interesant este faptul că numele acestei regiuni se traduce prin „cimitirul zeilor”.

În ultimii ani, s-a vehiculat ideea că în trecutul îndepărtat, în diverse locuri de pe Terra, au trăit ființe gigantice. În urma unor întâmplări nefaste aceste ființe au dispărut în mod miraculos. Dovada existenței lor sunt scheletele gigantice, care au fost plasate în zona criptozoologie.

Unul dintre locurile în care au trăit giganții este Ecuador. În jungla ecuadoriană au fost descoperite numeroase fragmente ale schelelor oamenilor uriași. Zona în care au fost dezgropate oasele se numește „Changaiminas” și se traduce prin cimitirul zeilor. Există numeroase legende locale, care susțin că în trecutul îndepărtat acest teritoriu a fost dominat de ființe extrem de mari, dotate cu puteri ieșite din comun.

De cele mai multe ori scheletele nu au fost expuse publicului larg, ci au fost incluse în colecții personale. Probabil că nu s-a dorit confirmarea unui adevăr, care este menționat atât de textele antice, cât și de Biblie. Giganții au existat pe Terra și indiferent de ceea ce ne învață știința modernă, ei fac parte din istoria acestei planete.

PĂRINTELE CARLOS VACA ȘI DESCOPERIRILE SALE

Carlos Vaca a fost un preot catolic, care a trăit în Ecuador la începutul secolului trecut. A fost pasionat de misterele lumii antice și din pură întâmplare, împreună cu Juan Moricz, a descoperit celebra peșteră Tayos, aflată în zona Changaiminas. În această peșteră au existat numeroase artefacte care atestă o lume demult apăsă a zeilor sau a ființelor uriașe.

Părintele Vaca a descoperit numeroase artefacte de-a dreptul impresionante. Acesta nu le-a predat autorităților și nici nu le-a expus publicului larg. Știa că ele se vor face dispărute și adevărul nu se va afla niciodată. A preferat să înființeze un muzeu în casa sa, care astăzi este cunoscut sub numele de „Muzeul Padre Vaca”. După moartea părintelui, în 1965, multe din aceste artefacte au dispărut, dar cei care au avut ocazia să le vadă au declarat că este limpede că au aparținut zeilor.

Colecția părintelui Vaca a fost compusă din schelete uriașe, artefacte ieșite din comun și numeroase minerale, despre care se spunea că au proprietăți magice.

În prezent, această colecție nu mai este completă pentru că muzeul a fost jefuit de nenumărate ori. Cu toate acestea, Ecuador rămâne un ținut misterios, care cu siguranță încă mai ascunde numeroase mărturii cu privire la lumea demult apusă a uriașilor de pe Terra.

Ultimile din

Mergi la SUS