Scandal la nunta Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda! NU au ţinut cont că e o zi specială pentru ei! “Chiar nu ai pic de bun simț”

in Monden de

Ieri a fost nunta Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, iar mirii, nașii și invitații au trăit clipe extrem de emoționante, iar după cununia religioasă, cu toții s-au relaxat la masa plină cu bunătăți și au încins ringul de dans.

Gabriela Cristea a intrat în Biserica Basilescu din București la brațul nașului ei, Mădălin Ionescu. Fosta prezentatoare și Tavi Clonda își vor boteza fetița cea mică, pe Iris, pe 6 septembrie.

Mirii și-au petrecut noaptea dinaintea nunții în familie. În vila lor din Otopeni se află de câteva zile părinții cântărețului, dar și sora și familia acestuia. Azi-noapte, cu toții au servit o masă ușoară: pepene roșu!

Din nefericire, una dintre cele mai frumoase zile din viața fostei prezentatoare a fost umbrită de un scandal… Și totul s-a întâmplat pentru că nu au ținut cont că 25 agust este o zi specială pentru ei: ziua în care și-au promis iubire și respect până la sfârșitul acestei vieți în fața Lui Dumnezeu.

Scandal la nunta Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda

Scandalul a izbucnit pe rețelele de socializare, unde Gabriela Cristea a postat câteva poze îmbrăcată în rochia de mireasă stil prințesă pe care a purtat-o când a mers la biserică.

Citeste continuarea AICI