Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

SCANDAL IN SPITAL. Un primar din Gorj supărat că faţa lui nu primeşte îngrijiri medicale – nici după trei ore de aşteptare. “Asta e spitalul şi actul medical pe care îl practicaţi, să vă fie ruşine tuturor care sunteţi la urgenţă, că luaţi bani mulţi”

in ExtraNews de

Scandal sâmbătă seara, la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu. Supărat că faţa lui nu primeşte îngrijiri medicale – nici după trei ore de aşteptare – un primar din Gorj a răbufnit la adresa personalului medical.

Spiritele s-au încins la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Jiu în jurul orei 20. Primarul comunei Slivileşti a venit împreună cu fiica sa de 20 de ani la spital. Tânăra acuza dureri de cap şi potrivit edilului, timp de trei ore niciun doctor nu i-a acordat îngrijiri medicale. “Asta e spitalul şi actul medical pe care îl practicaţi, să vă fie ruşine tuturor care sunteţi la urgenţă, că luaţi bani mulţi”, a strigat edilul.

“Le-am vorbit frumos, le am explicat că acel copil are probleme, că a făcut un tomograf la Timişoara şi se simte rău, nu i-a interesat”, spune primarul.

Între timp, fata a fost urcata în salvare, însă pentru edil destinaţia a rămas necunoscută. “Acum a luat-o salvarea şi a dus-o la alt spital şi nimeni nu mi a spus nimic, unde pleacă, la Craiova, la Bucureşti”

Pentru a calma spiritele, cadrele medicale au chemat la faţa locului atât poliţişti, cât şi jandarmi. “Au venit şi jandarmii, că dânşii nu ştiu decât să sune la poliţie şi jandarmi, şi i-am rugat să mi spună ce are copilul. A plecat cu salvarea, acum m-a sunat că vine înapoi cu salvarea”

Aproape de miezul nopţii pacienta a primit o hârtie din partea medicilor în baza căreia a putut să plece acasă, pe considerentul că este sănătoasă. Conducerea spitalului a anunţat că va demară o anchetă internă pentru a afla ce s-a întâmplat şi dacă primarul a avut motive întemeiate sau nu fie mulţumit de activitatea medicilor.

VIDEO AICI.

Ultimile din

Mergi la SUS