Scandal de amploare la un spital in Romania! Medicii, ingroziti de ceea ce au gasit in plicul unui pacient: doar 50 lei!

in Diverse de

Diana P., nevasta pacientului Spitalului de Urgenta Buzau i-a socat pe medicii circari… dar si pe asistentele profesioniste in cele ale statului degeaba, cu putin timp inainte sa intre in operaţie.

Desi nimic nu anunta asta, in momentul in care chirurgul „Tom” s-a uitat în plicul primit de la pacient a ramas efectiv îngrozit: inauntru erau doar 50 lei. In scurt timp, aproape toti medicii spitalului s-au adunat in jurul pacientului, uitandu-se inmarmuriti la el.

Si pentru ca in nici un spital din Romania nu exista medici capabili sa efectueze o operatie pentru doar 50 lei, pacientul va fi, cel mai probabil, transferat in strainatate. „Astfel de operatii pot avea loc doar in Germania, Austria sau Franta. In astfel de tari medicii sunt obisnuiti sa opereze fara plic, nu insa si in Romania”.

Acest articol este un pamflet …. (oare?)

Acum lasam gluma si va punem o inregistrare telefonica cu Spitalul Judetean de Urgenta unde medicul Buga Andrei recunoaste spaga.