Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Scandal de amploare între Monica Pop şi un edil din Dâmbovița: „DE CE V-AŢI FĂCUT DOCTORIŢĂ, DACĂ AVEŢI EMOŢII?!!!

in ExtraNews de

Scandal de la distanţă între renumitul chirurg Monica Pop şi primăria Crângurile din Dâmboviţa pe seama unui adolescent de 17 ani, ajuns cu o rană urâtă la ochi la Spitalul de Oftalmologie din Bucureşti. Supărarea mare a medicului a fost că nu a găsit pe nimeni care să semenze de operaţie pentru băiat, iar toţi nervii au fost vărsaţi pe autorităţile locale care, spune ea, ar fi trebuit să afle tot ce mişcă în localitate.

Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile. Chirurgul Monica Pop a scris pe pagina sa de Facebook o întreagă poveste despre cazul lui Cozmin, un tânăr de 17 ani care s-a rănit, spune ea, după ce a căzut cu faţa într-o ţeavă. Tatăl băiatului este plecat în străinătate la muncă, iar mama mai pleacă şi ea din când în când, lăsându-l pe Cozmin şi fraţii săi în grija unui unchi, fără o împuternicire anume, potrivit adevarul.ro

“Primarul din comună minorului habar nu avea de existenţa lui şi de ce s-a întâmplat. Niciun telefon de la primărie sau autoritatea tutelară. Am aşteptat să ne sune. 2 zile. Nici vorba! I-am sunat noi! Habar n-aveau. Nu ştiau nimic, nici secretara primăriei, nici Autoritatea Tutelară, nici primarul.Deşi, trebuiau să ştie şi să aibă acte şi drept de semnătură pt orice copil cu părinţii plecaţi şi lăsaţi fără acte legale. Secretara a şi ridicat tonul! Să se intereseze? Păi cum ? A zis că de cine să întrebe dacă nu au ştiut nimic???!”, spune Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Iata ce a postat Dr. Monica Pop pe Facebook:

PRIMARUL DIN COMUNA MINORULUI HABAR N-AVEA DE EXISTENTA LUI SI DE CE S-A INTIMPLAT!!!NICI  UN TELEFON DE LA PRIMARIE SI/SAU AUTORITATEA TUTELARA.( comuna Cringurile de Jos, jud. Dimbovita) Am asteptat sa ne sune. 2 zile. Nici vorba! I-AM SUNAT NOI! HABAR N-AVEAU. Nu stiau nimic, nici secretara primariei, nici Autoritatea Tutelara, nici primarul.Desi, trebuiau sa stie si sa aiba acte si drept de semnatura pt orice copil cu parintii plecati si lasati fara acte legale. Secretara a si ridicat tonul! Sa se intereseze? Pai cum ? A zis ca de cine sa intrebe daca nu au stiut nimic???!. NICI NU STIAU DE EXISTENTA BAIATULUI CA NU MAI MERGE LA SCOALA DE 2 ANI, NICI ATIT! Nici citi copii sint in situatia asta! Repet, desi ERAU OBLIGATI ! I-am spus ca noi am avut emotii pt baiatul adus singur si ranit grav! La 1 noaptea! Care necesita operatie, cit de repede, ca sa mai aiba o sansa sa nu piarda ochiul!

PRIMARUL : PAI ATUNCI DE CE V-ATI FACUT DOCTORITA, DACA AVETI EMOTII?!!! I-am spus ca e lipsit de bun simt si am inchis!!! Ce sa mai astepti de la asemenea (ne)-oameni? Ce rusine! Cum e posibil? Ce cauta in functia de primar un asemenea om?!!!Alti primari fac lucruri atit de frumoase!!! Poate sefii lor aud si iau masuri! Deocamdata, au reactionat doar sufletele nari de pe facebook si Media! BAIATUL E CEVA MAI BINE! N-a depasit inca perioada grea, dar speranta creste pe zi ce trece! Doamne ajuta!

Primăria Crângurile spune, însă, că băiatul nu a căzut într-o ţeavă, iar rana i-a fost provocată într-o încăierare între vărul său şi soţia sa. Aceasta din urmă a aruncat cu o sticlă ce l-a lovit, din întâmplare, direct în ochi pe Cozmin.

“Am fost informat că acest băiat se află internat la Spitalul de Oftalmologie din Bucureşti. Doamna secretară a intrat în contact cu doamna Monica Pop. I-a relatat faptul că acest copil şi-a spart ochiul într-o ţeavă, dar el a fost implicat într-o altercaţie în neamul lor. Am fost jigniţi toţi din Primărie, ne-a făcut doamna Pop în toate felurile, cum i-a venit dânsei la gură. Atunci eu am sunat-o, dar şi pe mine m-a porcăit fără nicio problemă. Ne-a tot reproşat că noi nu ştim de acel copil, de problema sa. Nooi ştim de toţi copiii, dar sunt 1.300 de copii şi nu putem să le cunoaştem numele tuturor. Ne-a făcut incompetenţi, că nu ştim să gestionăm situaţia. Eu îi spun că lucrurile nu vor rămâne aşa. Voi face o plângere penală împotriva dânsei”, ne-a spus Costin Barbu, primarul comunei Crângurile.

La fel ca şi primarul, secretara primăriei a fost sunată personal de doamna doctor şi apostrofată serios, spune aceasta.

“În momentul în care a solicitat cu primarul sau cu şeful de cabinet, am fost chemată eu la telefon şi de atunci a început un întreg monolog, pe un ton acuzator, ridicat, în care ni s-a reproşat că nu ştim despre situaţia minorului care acum două nopţi a avut un accident. Timp de o jumătate de oră nu am apucat să vorbesc nimic. Ne-a jignit, ne-a vorbit oribil, de parcă eram slugile sale.

Acuzaţiile dumneaei pe Facebook sunt neadevărate. Ne-a ameninţat cu presă, televiziune, administraţie prezidenţială. Ne-a făcut incompetenţi şi proşti”, ne-a spus Cristina Bărbulescu, secretara primăriei de 7 ani.   Între timp, băiatul a fost operat şi se simte bine. Se pare că ochiul nu îi este afectat atât de tare încât să îşi piardă vederea.

“I-am spus că noi am avut emoţii pt băiatul adus singur şi rănit grav! La 1 noaptea! Care necesită operaţie, cît de repede, că să mai aibă o şansă să nu piardă ochiul!  PRIMARUL : PĂI ATUNCI DE CE V-AŢI FĂCUT DOCTORIŢă, DACĂ AVEŢI EMOŢII?!!! I-am spus că e lipsit de bun simt şi am închis!!! Ce să mai aştepţi de la asemenea (ne)-oameni? Ce ruşine! Cum e posibil? Ce caută în funcţia de primar un asemenea om?!!!”, sună un alt dialog spumos dintre primar şi doctoriţă, supărată pe faptul că nu avea pe nimeni apropiat din familia băiatului să îi semneze pentru operaţie.

Edilul din Crângurile este hotărât acum să o dea în judecată pe Monica Pop pentru că reacţia pe care a avut-o atât pe pagina sa de Facebook, cât şi la telefon, atunci când a sunat personal la primărie.

Sursa: adevarul.ro

Ultimile din

Mergi la SUS