SATANA din Caracal urlă de durere. Nu, nu l-a lovit remușcarea, ci procurorii!

in ExtraNews de

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, face acuzații grave! Bărbatul suspectat că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu susține că a fost bătut de procurori și cere îngrijiri medicale.

Gheorghe Dincă urlă de durere. Nu, nu l-a lovit remușcarea, ci procurorii! Criminalul din Caracal susține că atunci când anchetatorii au descins la locuința sa și l-au imobilizat, a fost lovit cu picioarele.

În următoarea perioadă, Gheorghe Dincă ar putea ajunge la Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijirile medicale pe care bărbatul le solicită. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Dincă acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori.

Bărbatul susține că, atunci când anchetatorii au decins la locuința lui pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au precizat, pentru Mediafax, și că Gheorghe Dincă urmează să fie adus la Penitenciarul Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice.

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijiri medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dincă.