Salon videochat Art Studio Bucuresti

in Diverse de

Esti din Republica Moldova? Iti doresti sa fii independenta din punct de vedere financiar si sa ai un nivel de trai cat mai ridicat? Poti alege cea mai avantajoasa oferta venita de la un salon videochat profesionist din Bucuresti. Vino la Art Studio si poti avea o cariera de model online, castiguri fabuloase si 100% legale.

In Romania, videochatul este o activitate legala, reglementata de legea Nr. 196/2003 si de completarile ulterioare din legea Nr. 496/2004. Sute sau chiar mii de fete din Republica Moldova au cunoscut deja succesul in acest domeniu. Oferim locuri de munca pentru modele videochat cu sau fara experienta, minimum 1500$ lunar dupa primele luni de activitate, plus cazare gratuita in conditii deosebite.

Nu ai nevoie de experienta, de bani sau de studii ca sa incepi sa lucrezi, noi iti vom pune totul la dispozitie. Pe langa cazarea gratuita pe termen nelimitat, in conditii foarte bune, te vom invata intr-un timp scurt si usor tot ce trebuie sa stii pentru a deveni un model de succes in cadrul unui salon videochat profesionist, cum sa ai alt viitor in fata si alte posibilitati in viata.

Vei putea avea un contract legal de munca incheiat intre tine si studio, iar confidentialitatea ta este garantata  – putem bloca Republica Moldova, Romania sau orice alta tara pe care o doresti tu. Alegand sa lucrezi ca model intr-un salon videochat asa cum este Art Studio, vei avea parte periodic de bonusuri, cadouri, surprize frumoase, timp de relaxare, shopping si distractii.

Te intampinam cu o atitudine pozitiva, prietenoasa si deschisa, iar din partea echipei nu vei avea parte decat de profesionalism, respect, seriozitate, confidentialitate si suport in orice privinta. Indiferent daca esti la inceput de drum sau daca esti deja model, iti oferim gratuit pregatire personalizata, inclusiv pentru limba engleza, traininguri de specialitate (bodylanguage, hairstyling, make-up) si aparatura profesionala de ultima generatie.

Iti aratam cum sa te comporti in fata camerei, cum sa vorbesti si ce subiecte sa abordezi, inclusiv  trucuri ale meseriei care te vor ajuta sa devii un adevarat model de succes. Asadar, daca te gandesti sa urmezi o cariera de succes intr-un salon videochat din Bucuresti, trebuie sa dai dovada de implicare totala, seriozitate, perseverenta si o atitudine pozitiva. In functie de rezultatele tale, te rasplatim cu bonusuri in bani la finalul fiecarei luni. Totodata, daca iti aduci o prietena la studioul nostru, vei primi bonus daca ea va incepe sa colaboreze cu noi.

Te vei dezvolta atat in plan personal, cat si profesional

Alegand sa faci videochat in Bucuresti la un salon precum Art Studio, vei beneficia de o perioada de training, sustinere constanta, cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si make-up. Toate acestea iti vor folosi atat in viata personala, cat si in cea profesionala, te ajuta sa devii mai experimentata in arta conversatiei si sa te prezinti intotdeauna ireprosabil in public, indiferent de ocazie.

Confidentialitate garantata

Un salon videochat din Bucuresti precum Art Studio iti va oferi confidentialitate prin protejarea datelor personale. Vei activa sub un pseudonim pe care chiar tu il vei alege, iar numele tau nu va aparea pe niciun site de videochat. Nimeni din cadrul studioului nu va dezvalui unor terte persoane identitatea ta, tinand doar de tine daca vei dezvalui sau nu domeniul in care activezi.

Castiguri fabuloase si 100% legale

Inca din prima zi de colaborare, iti oferim un contract legal si vei avea acces la toate informatiile pe care doresti sa le afli despre activitatea ta in cadrul studioului. Vei avea liber acces la castigurile realizate de catre celelalte modele Art Studio si, de asemenea, vei avea certitudinea ca iti desfasori activitatea in cele mai bune conditii si ca veniturile tale realizate in cadrul studioului sunt obtinute 100% legal.

Daca si tu vrei sa pasesti cu dreptul in aceasta cariera, te sfatuim sa alegi cel mai corect studio de videochat din Bucuresti, Art Studio!