Salariul minim va crește de la 1 ianuarie. Vineri, Guvernul ar urma să aprobe măsura

in ExtraNews

Majorarea salariului minim pe economie va fi discutată și aprobată în ședința de guvern de vineri, urmând să intre în vigoare de la 1 ianuarie, a precizat ministrul Muncii Marius Budăi. „Vom mai avea azi o discuție și va fi dezbătut și aprobat de guvern în ședința de vineri. (…) Anticipez că va crește de la 1 ianuarie”, a spus Budăi.

De asemenea, el a criticat declarațiile potrivit cărora nu ar mai fi bani de pensii, acuzându-i pe cei care lansează astfel de scenarii de „ipocrizie”. „Condamn declarațiile potrivit cărora nu sunt bani pentru pensii. Susțin că, atât timp cât PSD va fi la guvernare, pensiile nu vor scădea și vor fi plătite la timp”, a mai comentat ministrul Muncii.
De la 1 ianuarie ar urma să fie salariu minim pe economie 2.080 de lei, iar salariul minim pentru cei cu studii superioare 2.350 de lei și, pentru cei care au minim 15 ani vechime, tot 2.350 de lei.

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Loading...