Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Salariu de 50.000 de lire sterline pentru a fi bonă! Motivul pentru care nimeni nu aplica pentru acest post

in Curiozitati de

O familie cauta candidata ideala pentru un post de bona. Femeia, care treubuie sa aiba grija de doi copii, va locui intr-o veche proprietate minunata, spatiosa, cu privelisti spectaculoase si va primi un salariu urias.

Anuntul pare unul de vis pentru orice persoana care este in cautarea unui loc de munca, dar exista o mica problema: casa este bantuita.

O familie din Scotia se confrunta cu o mare problema: casa in care locuiesc ar fi bantuita. Lucru acesta il sustin cu tarie cele 5 bone care au fugit mancand pamantul in ultimii 5 ani. Femeile venisera sa aiba grija de cei doi copii ai cuplului si desi conditiile oferite erau mai mult decat decente, iar salariul de 50.000 de lire sterline era atractiv, bonele au plecat imediat ce intamplarile paranormale au inceput sa apara. Toate cele 5 ingrijitoare au sustinut ca zgomotele ciudate, sticlele sparte si mobila care se midca din senin reprezinta semne clare cum ca locuinta este bantuita.

Proprietarii, care au cumparat casa in urma cu 10 ani, au spus ca au fost informati inca dinainte de a semna actele ca locuinta este una bantuita, dar, pentru ca ei nu cred in asa ceva, nu au luat in seama acest aspect. Ei spun ca pana acum nu au observat nimic straniu in casa si ca nu au avut parte de experiente paranormale. Anuntul a fost postat pe sit-ul Childcare.co.uk si spera sa gaseasca o femeie puternica care sa ocupe acest post, scrie The Telegraph.

Sursa: stirilekanald.ro

Ultimile din

Mergi la SUS