Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Să nu ajungi pe mâna doctorului… 1000 de euro șpagă în spitalele din România pentru o operație pe cord!

in Sanatate de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

1000 euro pentru o operaţie pe cord. Atât i-ar fi cerut un medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu-Mureş unui bolnav a cărui viaţă depindea de reuşita intervenţiei chirurgicale.

Pacientul l-a dat pe medic pe mâna anchetatorilor care au făcut astăzi mai multe percheziţii.

Procurorii au descins în această dimineaţă la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu-Mureş, dar si la domiciliul medicului. Asta în urma unui denunţ făcut de un bolnav.

Este vorba de un bărbat din alt judeţ care a venit la Mureş pentru o operaţie pe cord. Acesta a povestit procurorilor că medicul i-a cerut 1.000 de euro pentru intervenţia chirurgicală.

Un dosar penal a fost deschis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, iar procurorii continuă cercetările în acest caz.

Sursa: digi24.ro


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS