Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Sa credem ca MARIA GHEORGHIU-,le’a cam nimerit? O nouă profeție de coșmar care vizează România. Ce a declarat clarvăzătoarea

in Curiozitati de

Maria Gheorghiu, femeia care a prezis incendiul de la Colectiv, sustine ca a avut o noua viziune infricosatoare. Maria Ghiorghiu crede ca va incepe un razboi, iar tara va pierde o buna bucata de stat, partea vestica, scrie teotrandafir.com. Totodată, aceasta susține că o calamitate ar putea avea loc și in zona Constanței.

Iată mai jos ce a declarat:

„Din 12 septembrie 2017, in timp ce scriam pe blog, vedeam harta Romaniei deasupra mea, care la partea vestica era zdretuita, parca ar fi fost muscata de un rechin, atat de mult lipsea, ca si cum curgea carnea de pe un om. Ne putem astepta la un razboi, la ce e mai rau. Era pe un cer senin harta si era chiar deaupra mea. Cred ca nu va fi bine”, a spus Maria Ghiorghiu.

Clarvazatoarea crede ca si pe litoral se va intampla o catastrofa. Ea a menționat că ar putea fi vorba despre un ciclon, un bombardament, dar nu a exclus nici posibilitatea unui cutremur.

„Cea mai dura veste referitoare la Romania. Toate se adeveresc in timp. Astazi dimineata m-a trezit un glas care spunea. La nici doua minute, un glas disperat spune „Constanta, apel catre Constanta”. Eu m-am gandit la ciclon, care a devastat SUA. Apoi m-am gandit chiar la un bombardament si in ultimul rand m-am gandit la un cutremur”, a mai avertizat Maria Ghiorghiu, potrivit sursei citate.

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscuta dupa ce a scris pe blogul sau de tragedii inainte ca acestea sa se intample. Femeia sustine ca i se transmit mesaje despre lucrurile rele, uneori acestea fiind precise, alteori mai putin. Oricum, ea sustine ca a fost “anuntata” atat de accidentul aviatic din Muntii Apuseni, din iarna anului 2014, dar si de incendiul de la Colectiv. In plus, femeia spune ca a prezis si atentatul terorist de la Paris, din noiembrie 2015.

Ultimile din

Mergi la SUS