Să AFLE TOATĂ România! Funcţionar public de LUX! 30.000 lei PRIMĂ DE INSTALARE, concediu EXOTIC după angajare!

in ExtraNews de

Tupeu de funcționar. Instalat în funcție, subprefectul Iașiului a plecat deja în concediu după doar trei săptămâni de muncă. Și nu a mers în vacanță cu buzunarele goale, transmite Realitatea TV.

Instalată în funcție, Valentina Iosub, subprefectul Iașiului a plecat în concediu după doar trei săptămâni de muncă.

Și nu a mers în vacanță cu buzunarele goale. A depus o cerere de acordare a unei prime de instalare în valoare de 30 de mii de lei. În plus, pentru a se bucura și la revenirea din concediu, a cerut și locuință de serviciu.

Valentina Iosub, prima femeie care ocupă funcţia de subprefect al Iaşului, încearcă să-şi atragă încă din primele săptămâni de la instalare, anumite beneficii.

Cunoscătoare a drepturilor pe care le are personalul din administraţia publică, prin prisma celor 24 de ani de îndeplinire neîntreruptă a funcţiei de secretar al comunei Tătăruşi, noul subprefect al Iaşului a făcut, imediat după depunerea jurământului, cerere pentru acordarea primei de instalare.

„Am luat act de cererea doamnei Iosub Valentina şi urmează ca după analiza cererii, care se încadrează în litera legii, să dispunem acordarea acestor drepturi”, a precizat prefectul Marian Şerbescu.

Valentina Iosub este fosta soţie a primarului comunei, Costel Iosub, de care s-a despărţit oficial în 2001, la câteva luni după apariţia Legii administraţiei locale.