Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

”S-a terminat! Nu suntem naivi!” Premierul Mihai Tudose bate cu pumnul în masă și dă ultimatum băncilor

in Politic de

Premierul Mihai Tudose bate cu pumnul în masă și le dă ultimatum celor 70% dintre instituțiile bancare care nu au plătit impozit pe profit în ultimii ani. Tudose a explicat că dacă nu merge cu vorba bună, se vor lua măsuri fiscal-bugetare, iar el va ieși personal și va da exemple de bănci care fură din bugetul public.

”Pe siglă nu scrie nici Crucea Roșie, nici vreo altă instituție non-profit, eu am văzut că acolo scrie bancă, că ei dau bani oamenilor. Vedem și noi că sediile arată foarte bine, că salariile sunt bune spre foarte bune. Deocamdată i-am luat cu vorba bună, domnul ministru de Finanțe a vorbit cu ei să-și regândească strategia. Bine, să nu creadă că noi suntem naivi, pentru că termenul este de două, trei săptămâni.

Dacă nu merge cu vorba bună vom veni cu măsuri fiscale și eu sunt dispus să dau unul sau două exemple de bănci. Știu că o să mă dea în judecată, dar românii trebuie să știe că dacă lucrează cu respectiva bancă, respectiva bancă este cea care fură. Pe mine nu mă deranjează faptul că ne cred naivi, dar mă deranjează faptul că ne fură. Trebuie să înțeleagă și ei că s-a terminat”, a declarat Mihai Tudose, la Antena 3

Ultimile din

Mergi la SUS