Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Românii din Spania îi cer printr-o petiție regelui Felipe să nu dea mâna cu premierul Viorica Dăncilă, „politicianul care reprezintă corupția în România”

in Extern/ExtraNews

Premierul Viorica Dăncilă face joi și vineri o vizită de lucru în Spania, urmând să fie primită de Regele Felipe, la Palatul Zarzuela.
Românii din diaspora, încă de la aflarea veștii vizitei Vioricăi Dăncilă în Spania, au anunțat că vor organiza manifestații și au întâmpinat premierul din România cu pancarte manifestându-și protestul față de „politicianul care reprezintă corupția în România”.
În petiție, autorii amintesc de violențele din 10 august din Piața Victoriei, de faptul că Dragnea urmărește schimbarea sistemul de justiție din țară pentru a scăpa de închisoare și faptul că :”PSD este urmașul Partidului Comunist”.
„Viorica Dăncilă este responsabilă pentru violențele din 10 august, în urma cărora sute de persoane au fost rănite. Este doar o marionetă a președintelui PSD, Liviu Dragnea, condamnat penal la 3 ani și 6 luni de închisoare și care încearcă cu disperare să schimbe sistemul de justiție din țară pentru a scăpa de închisoare.
Ministrul Justiției, la cererea Vioricăi Dăncilă l-a demis pe procurorul-șef al DNA (Laura Codruța Kovesi- n.r.).
Cunoscând legăturile dumneavoastră cu Majestatea sa Regele Mihai I al României, un luptător acerb împotriva comuniștilor, vă cerem să nu o primiți pe Viorica Dăncilă la Zarzuela, deoarece PSD este urmașul Partidului Comunist.
PSD din România nu are nimic de-a face cu partidele progresiste occidentale, ci este o formațiune conservatoare în care s-au infiltrat mai mulți membri ai serviciilor secrete ruse și cu mii de cazuri de corupție.
În numele milioanelor de români care trăiesc în Spania și al celorlalte patru milioane care trăiesc în afara României, cerem Majestătilor lor să regândească agenda acestei vizite.”
Protestatarii au adus cu ei uriașul steag de 4 metri pe care l-au afișat în data de 10 august în Piața Victoriei, la protestul Diasporei spulberat cu violență de jandarmi și au afișat mesaje ca: „Bine ai venit la Priștina, Veorico!”(aluzie la gafa calebră făcută de Viorica Dăncilă ), „Demisia, Confiscarea Averilor, Fără Penali, jos Ciuma Roșie”, „PSD Demisia, Jos Guvernul Corupt!”.

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS