Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

România este considerată, alături de Bulgaria, țara cea mai săracă a Europei

in ExtraNews de

Ieri a fost Ziua internațională pentru eradicarea sărăciei și din păcate pentru români, aflăm dintr-un comunicat dat de Eurostat (se ocupă cu statistica Comisiei Europene), că România, alături de Bulgaria, sunt considerate țările cele mai sărace ale Europei.
Un popor amărât, condus de o clasă politică care își asigură venituri uriașe, pe spinarea lui și care plătește(raportat la salarii), cele mai mari taxe și impozite.

Acest comunicat, spune clar că România este una dintre cele mai sărace țări din Europa. Anunțul venit de la Bruxelles ar trebui să-i pună pe gânduri pe cei care conduc o țară frumoasă, dar cu un popor sărac. Cine este oare de vină pentru stadiul de sărăcie în care a fost adusă țara? Credeți că cei aflați la putere ar renunța la salariile mari și la toate beneficiile date de funcție din solidaritate cu cel mai sărac popor al Europei? Nu! Doar scopul urmărit este să se îmbogățească ei și familiile lor. Restul, plătitorii de taxe și impozite uriașe, au datoria să muncească, zi lumină, pentru ei.

Oare nu le este rușine de faptul că bătrânii noștri își numără banii zilnic și nu știu cum să-i chivernisească de la o pensie la alta și că există copii care nu au ce mânca?

Nu îi deranjează că dau astăzi legi pe care mâine, cu tupeu, le neagă…
Au uitat ei oare că rolul lor este acela de a asigura bunăstarea poporului?

Astăzi, mă gândesc cât de mult adevăr se regăsește în cuvintele marelui Octavian Paler care spunea în 2011 că:”În România mor oamenii cu zile! În România se petrec crime politice! România este o țară fără reguli! Primul lucru care a fost privatizat în România a fost interesul național!”

Maestrul mai declara că:”În România există doar demagogi și trăgători de sfori și indivizi puși pe căpătuială! România a devenit țara mătușilor, țara soacrelor, țara nepoților, țara cumnaților, e o bătaie de joc inadmisibilă! Mai aparține România, României? În momentul de față eu mă întreb cum de România încă mai există? România nu e o țară coruptă, România e o țară jefuită! E o țară jefuită, o țară prădată de o haită de lupi și dinăuntru și din afară care în complicitate, fură tot ce se poate în România!”

Ultimile din

Mergi la SUS