Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Roman jefuit intr-un supermarket de 2 pensionari italieni.

in Extern de

Pensionarii, de 64 ea și 70 el, se aflau într-un supermarket din Sestri Levante, provincia Genova, când au observat rucsacul românului lângă casele de marcat și s-au gândit să-l ia.

Românul, de 49 de ani, de mai mulți ani rezident în localitatea Sestri Levante, unde lucrează în construcții, urma să plece în România pentru a-și petrece concediul împreună cu familia. Pe 11 august, bărbatul și-a lăsat rucsacul lângă casele de marcat, așa cum cere regulamentul, însă odată ce s-a întors pentru a plăti și-a dat seama că acesta a dispărut și a dat alarma.

Personalul supermarket-ului a anunțat carabinierii și a verificat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere: în înghesuiala din magazin, cuplul de bătrâni a intrat în posesia rucsacului și a plecat cu acesta către mașina Mercedes parcată la câțiva metri de intrarea în magazin.

Cei doi au căutat printre lucrurile românului și au ales banii și un bilet de tren pe care bărbatul îl cumpărase pentru a ajunge la un aeroport pentru a se întoarce în România. Pensionarii, folosindu-se de o scuză, au reușit să solicite și să obțină rambursarea prețului biletului de la o casă de bilete Trenitalia, primind suma de 12,40 euro. Sursa: Newsromania.net

Mergi la SUS