Rezultatele sunt spectaculoase! Tratamentul inovativ pentru hepaita C cu sanse reale de vindecare.

in Sanatate de

Din pacate, in tara noastra, aceasta boala este tratata cu interferon si medicamente. Putini au insa sansa de a se vindeca complet. Un ploiestean de 61 de ani, Cihat Apolon, a fost diagnosticat cu hepatita C in urma cu 38 de ani.

S-a luptat cu aceasta boala cumplita o lunga perioada de timp, insa rezultatele nu erau deloc satosfacatoare, pana cand, la recomandarea medicilor, si-a depus dosarul pentru un tratament inovativ, fara interferon. Rezultatele au fost spectaculoase. La cateva saptamani dupa acest tratament, virusul s-a negativizat.

Costul unui astfel de tratament este urias, astfel ca putini sunt cei care si-l permit. ”Am avut noroc de oameni si medici minunati si cred ca cineva acolo sus m-a iubit”, a declarat ploiesteanul, care, intamplator, a aflat ca pretul tratamentului inovator de care a beneficiat este de 74.000 de lei pe luna, potrivit libertatea.ro. Din pacate, Romania este pe primul loc in Europa la numarul cazurilor de hepatita C. „Romania are una dintre cele mai ridicate rate privind numarul celor cu hepatita virala C, insa rata de diagnosticare si tratament este una dintre cele mai mici.

Lipsa programelor de screening si intarzierea accesului la tratament se traduce printr-o povara financiara la nivelul bugetelor nationale alocate sanatatii, din cauza complicatiilor pe care ajung sa le dezvolte pacientii”, a aratat Homie Razavi, directorul Center for Disease Analysis, LLC (Greater Denver Area). Citit mai mult AICI.