Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

REVOLTĂTOR! O profesoară e BĂTUTĂ, ÎNJURATĂ și aproape DEZBRĂCATĂ de propriii elevi

in ExtraNews

Imagini şocante filmate într-o şcoală din Teleorman. O profesoară a fost înjurată şi bătută de propriii elevi, în sala de clasă. Culmea, incidentul a fost filmat chiar de către unul dintre agresori. Imaginile sunt surprinse la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, județul Teleorman.

Scandalul ar fi început la sfârşitul orei de educaţie civică. Elevi din clasa a VIII-a nu au lăsat-o pe profesoară să iasă din clasă. Se vede cum profesoara este lovită cu palmele de către un elev, apoi este agresată verbal chiar de cel care filmează, cadrul didactic nefiind lăsat să părăsească sala de clasă.

Profesoara pare că ar vrea să riposteze către un elev, însă acesta reacţionează din nou violent. Întreg incidentul a fost filmat de un alt elev, care, l-a rândul său, aruncă la adresa profesoarei cuvinte jignitoare: Nu atinge telefonul, că-l şifonezi, e auzit strigând către dascăl. Profesoara e pălmuită, umilită, trasă de haine şi e pipăită pe sâni de elevii huligani.

În clasă se află și alți elevi, printre care și fete, care nu intervin în niciun fel, dimpotrivă distrându-se pe seama profesoarei care este agresată. Directoarea şcolii a recunoscut personajele din clip şi spune că profesoara este suplinitoare la şcoala ei şi că are probleme în stăpânirea elevilor la cursuri. „Nu știe nici directoarea când s-a întâmplat, acum ce am văzut. Este profesor suplinitor la şcoala respectivă, este de anul acesta, are două ore”, a spus Valeria Gherghe de la Inspectorul Școlar Teleorman, conform observator.tv.

Se pare că și în trecut, profesoara a mai avut probleme cu elevii din această clasă, pe care nu reușea să-i stăpânească. Inspectoratul Judeţean Teleorman va demara o anchetă începând de luni, când copiii vor reveni la ore.

Video aici

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Loading...

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS
  • VIDEOCHAT IASI