Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Reteta minune de la bunica pentru ingrijirea fetei

in Frumusete de

Pentru a combate pielea grasa, amesteca un galbenus de ou cu furculita, apoi adauga sucul de la o jumatate de lamaie si 5 ml de ulei de masline. Bate bine compozitia. Incorporeaza o cantitate suficienta de argila, pentru a obtine o pasta onctuoasa. Aplica pe fata si lasa sa actioneze 20 de minute. Apoi curata masca folosind apa curata. Repeta de doua ori pe saptamana, inainte de culcare.

Daca ai pielea grasa, da pe razatoarea fina un castravete, pune-l intr-un vasa din sticla, acopera cu alcool si lasa la rece, timp de trei ore. Filtreaza, adauga patru picaturi de ulei esential de lamaie si 5 ml de ulei de masline. Omogenizeaza bine si toarna compozitia intre doua bucati de tifon. Aplica pe fata si lasa sa actioneze 20 de minute. Spala apoi fata cu apa curata. Repeta de doua ori pe saptamana.

Pentru a combate pielea uscata, fa un piure dintr-o banana, apoi toarna patru picaturi de ulei esential de mandarine si 5 ml de ulei de masline. Amesteca bine, apoi pune preparatul intre doua bucati de tifon. Aplica pe fata si lasa sa actioneze 20 de minute. Spala-te apoi cu apa curata. Repeta de doua ori pe saptamana, inainte de culcare.

Tot pentru pielea uscata: bate spuma un albus de ou. Adauga apoi 15 ml de suc de grepfrut si patru picaturi de ulei esential diluat, in prealabil, in 5 ml de ulei de migdale dulci. Amesteca bine, apoi pune preparatul intre doua bucati de tifon. Aplica pe fata si lasa sa actioneze 20 de minute. Spala-te apoi cu apa curata. Repeta de doua ori pe saptamana, inainte de culcare.

Pentru mentinerea sanatatii tenului, farama un galbenus de ou cu furculita, apoi adauga, amestecand, 5 ml de miere lichida si 5 ml de ulei de masline. Adauga si 5 g de faina de secara, apoi omogenizeaza. Aplica pe fata si lasa sa actioneze 20 de minute. Clateste apoi bine cu apa curata. Repeta de doua ori pe saptamana, inainte de culcare.

Ultimile din

Mergi la SUS