Reteta minune care te scapa de hernia de disc. Leacul babesc care te pune repede pe picioare

in Sanatate de

Un leac babesc te va repune destul de repede pe picioare daca ai probleme cu spatele. Ingredientele le gasesti la orice magazin daca nu cumva deja le ai in casa. Nimeni nu si-a inchipuit ca poate fi atat de SIMPLU, dar rezultatele au fost confirmate de multi dintre cei care au forme usoare si au urmat programul de tratament.

Hernia de disc este o problema din ce in ce mai des intalnita in cazul romanilor. Motivul principal: sedentarismul. Iata cum poti scapa cu ajutorul unui leac babesc

Pe cat de simplu e, pe atat de eficient este acest leac din batrani, daca este urmat mai multe zile la rand, pana la ameliorarea semnificativa.

RETETA-MINUNE:

In fiecare seara, timp de 7-8 zile, inainte de culcare, frecati palmele pana la incalzire, apoi le aplicati una peste alta pe locul cu hernie. Le tineti asa 15-30 de minute (daca aveti rabdare, le puteti tine si mai mult).

Apoi, puneti pe locul dureros o compresa bine imbibata cu Bitter suedez (preferabil ar fi fara alcool). Peste ea se pune o folie de plastic si apoi un prosop mic, impaturit in doua. Va incingeti cu un fular sau brau si lasati compresa toata noaptea. Se scoate dimineata si se unge locul cu unguent de galbenele.