Reteta din batrani cu rezultate uimitoare: ARDE grăsimea de pe burtă!

in Diverse/Regim alimentar de

Dietele nu mai fac faţă, sportul nu ne mai ajută, aşa că e timpul să apelăm la reţete din bătrâni. Poate cea mai eficientă metodă de a scăpa de nesuferita grăsime de pe burtă este siropul din hrean

Rădăcina conţine foarte multă vitamina C, necesară sistemului circulator şi imunitar. De asemenea, conţine şi minerale foarte importante, precum fierul, potasiul, calciul şi magneziul.

Acesta este extrem de bun în retenţia de apă şi în eliminarea grăsimii nedorite. Ingredientul de bază al acestui suc este chiar hreanul. Amestecat cu lămâie, miere, scorţişoară şi ghimbir da naştere unui veritabil leac pentru slăbire.

Aşadar, pentru preparare aveţi nevoie de: 125 de grame de hrean proaspăt, 4 lămâi, 3 linguri de miere de albine poliflora, 2 linguriţe de scorţişoară, 1 bucată de ghimbir.

Într-un blender, amestecaţi hreanul şi ghimbirul. Sucul celor 4 lămâi se adăugă pentru compoziţie. Se amestecă bine în blender. Apoi se adăugă cele trei linguri de miere şi cele două linguriţe de scorţişoară. Amestecul se păstrează într-un borcan de sticlă, la frigider. Se ia câte o linguriţă de sirop, de două ori pe zi, înainte de mese. Cura trebuie să dureze trei săptămâni. După o pauză de două săptămâni, puteţi repeta cura.