Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Remedii naturiste in tratarea ulcerului la stomac

in Sanatate de

Stomacul produce sucuri gastrice pentru a descompune ceea ce mancam. Pentru a proteja restul organismului de actiunea acestor sucuri, stomacul este invelit intr-un strat foarte gros. Dar cand acest perete nu se regenereaza asa cum trebuie, sucurile produc o leziune ce devine, in final, ceea ce numim un ulcer. Iata cateva trucuri de la bunica menite sa vindece sau macar sa atenueze durerile provocate de ulcer.

  • Piperul de Cayenne este recunoscut pentru eficienta lui in vindecarea ulcerului. Va trebui sa te obisnuiesti cu el, pentru ca este foarte puterni, dar efectul excelent pe care il are te va convinge s ail incerci. Se ia gradat, incepand cu un praf (cat iei cu trei degete) de piper Cayenne intr-un pahar cu apa, de doua ori pe zi, trei zile la rand; apoi cantitatea creste la doua prafuri la un pahar cu apa, tot de doua ori pe zi, alte trei zile la rand.
  • Prepara, in storcatorul de fructe si legume, o jumatate de cana cu suc de varza si  bea-o inaintea fiecarei mese si inainte de a merge la culcare. Prepara doar cantitatea necesara unei zile – sucul de varza nu trebuie pastrat mai mult timp.
  • Paseaza cu robotul de bucatarie trei sau patru cartofi curatati, de marime medie si adauga 15 ml de miere lichida, la aceasta mixtura de trei-patru ori pe zi, timp de o luna.

Ultimile din

Mergi la SUS