Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Registrul Auto Român va interzice circulația mașinilor cu volan pe dreapta după ce Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană.

in ExtraNews de

Conducerea Registrului Auto Român se gândește să interzică circulația mașinilor cu volan pe dreapta după ce Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană. Cauza este numărul mare al accidentelor cu victime in care sunt implicate aceste autovehicule.

In prezent, calitatea de membru al Uniunii Europene al Marii Britanii împiedică Registrul Auto Român ( R.A.R. ) să interzică circulația mașinilor cu volan pe dreapta pe strazile din Romania. Cel mai probabil situația se va schimba după Brexit.

„În prezent, Marea Britanie este membră UE, nu avem voie să impunem restricţii, guvernul polonez a impus anumite reguli şi s-a trezit cu o procedură de infrigiment. În România sunt aproximativ 20.000 de maşini cu volan pe dreapta. După ce Marea Britanie va ieşi din UE, se poate discuta de impunerea unor restricţii”, spune șeful Registriului Auto Român într-un interviu acordat Capital.

 

Ultimile din

Mergi la SUS