Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Reforma în educație: Elevii care iau 10 la Bacalaureat 2020 intră gratis la UNTOLD şi primesc 500 de lei de cheltuială

in ExtraNews
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Cine ia 10 la Bac intră gratuit la UNTOLD, iar cine s-a înscris la examenul maturităţii primeşte preţ special la abonamentele UNTOLD şi Neversea”, anunţă organizatorii festivalurilor.

Astfel, este continuată o tradiţie care a început în urmă cu 5 ani, pentru a susţine performanţa în educaţie şi pentru a-i premia pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat. „În acest an, cine ia nota 10 la examenul maturităţii, va primi un abonament gratuit pentru patru zile la ediţia aniversară a festivalului UNTOLD.

Aceste abonamente se pot ridica de la punctul de Acreditări din Sala Sporturilor „Horia Demian”, biroul de Guest, începând cu data de 30 iulie de la ora 8:00. Pentru validarea abonamentului trebuie să prezentaţi actul de identitate şi diploma/adeverinţa care să ateste nota obţinută“, anunţă organizatorii.

Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, absolvenţii de 10 vor primii fiecare şi câte un voucher în valoare de 500 de ron din partea Kaufland, pe care îl vor putea folosi în festival. În plus, toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea să cumpere abonamente la preţuri cu circa 100 de lei mai mici faţă de preţurile standard, atât la UNTOLD, cât şi la Neversea:

La festivalul NEVERSEA la preţul de 499 ron plus taxe din preţul final al abonamentului de 599 ron plus taxe La festivalul UNTOLD la preţul de 715,20 ron plus taxe din preţul final al abonamentului de 892,32 plus taxe Formularele se pot completa pana în data de 29 iunie.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS