Recomandarea amuzantă de pe prospectul unui supliment alimentar pentru bărbați: „Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, contactați medicul”

in ExtraNews de

O imagine cu prospectul de pe cutia suplimentului alimentar dedicat bărbaților Centrum circulă de câteva zile pe rețelele de socializare. Internauții au crezut că recomandarea înscrisă negru pe alb este o glumă, dar un reporter Libertatea a cumpărat de la o farmacie complexul de multivitamine și a făcut o descoperire neașteptată.

Reporterul Libertatea a cumpărat de la farmacie o cutie și a confirmat că gluma de pe Facebook este cât se poate de reală. Pe cutia Centrum pentru bărbați se află următoarea recomandare:

„Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, contactați medicul sau farmacistul înainte de a utiliza produsul”. Reporterul Libertatea i-a arătat cutia suplimentului alimentar pentru bărbați unei farmaciste. Recomandarea farmacistei, amuzată și ea de situație, a fost pe măsura subiectului: „Faceți-vă un test de sarcină”. Imaginea care a circulat în ultimele zile pe Facebook: Centrum este un produs Pfizer, una dintre cele mai mari companii farmaceutice la nivel mondial, cu o cifră de afaceri de 538,7 milioane lei în anul 2017.
Citeşte întreaga ştire: FOTO VIRAL | Recomandarea amuzantă de pe prospectul unui supliment alimentar pentru bărbați: „Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, contactați medicul”