Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Recep Erdogan, cu ocazia marcării unui an de la puciul eșuat din data de 15 iulie, a făcut cadou turcilor un mesaj vocal înregistrat, auzit pe telefoanele lor, doar de abonații Turkcell și Vodafone

in Extern/ExtraNews de

Sâmbătă, șeful statului turc, Recep Erdogan, a participat la mai multe ceremonii la Istanbul și a susținut un discurs la Ankara la ora locală 2:32, exact în momentul în care acum un an, puciștii bombardau Adunarea Națională.
Cu ocazia marcării unui an de la puciul eșuat, președintele Turciei le-a adresat turcilor un mesaj vocal înregistrat, care a put să fie auzit pe telefoanele lor, doar de abonații Turkcell și Vodafone, atunci când au încercat să sune la unul dintre contactele lor.
Mesajul lui Erdogan suna așa:„În calitate de președinte, vă adresez urările mele de bine cu ocazia zilei democrației și unității naționale”.
Referindu-se la cele aproape 250 de persoane ucise anul trecut în timpul tentativei de lovitură de stat de la 15 iulie, șeful statului turc a adăugat:„Implor compasiunea lui Allah față de martirii noștri”.
Inițiativa fără precedent a președintelui turc, a provocat o mulțime de reacții pe rețele de socializare. Susținătorii președintelui erau mândri de acest demers, iar opozanții au apreciat demersul președintelui ca fiind o metodă de comunicare invazivă.

Mergi la SUS