Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Realitatea cruntă, care doare, deasupra oricărei înțelegeri! Un băiat a fost bătut crunt de tatăl său pentru că a îndrăznit să-și taie două felii de salam

in Diverse

O familie din comuna Silvilești, județul Gorj, descrisă de primar ca fiind de un alcoolism ”sub orice critică”, are cinci copii – trei băieți și două fete.

Două dintre fete au reușit să evadeze din viața mizeră în care trăiau și s-au căsătorit imediat ce au împlinit 18, mutându-se în orașul Motru, fiecare dintre ele luând câte un frate mai mic, să locuiască la ele și să meargă la școală.

Unul dintre cei doi băieți a dorit să-și viziteze părinții, proastă idee! În momentul în care a ajuns în casa părintească, adolescentului în vârstă de 15 ani i s-a făcut foame, a deschis frigiderul și și-a tăiat două feliuțe de salam.

A fost surprins de tatăl său, care, enervat de faptul că și-a permis să taie din bucata de salam, s-a năpustit ca o vijelie asupra lui și l-a bătut atât de rău încât i-a rupt un braț și i-a dat sângele pe nas. Puștiul fost dus la spitalul din Motru, unde i-a fost pusă mâna în ghips.

Poliția l-a reținut pe tată, pentru care instanță a respins cererea de arest preventiv înaintată de procurori, pentru că, nu-i așa, nu reprezintă niciun pericol public.

După ce a relatat polițiștilor toate detaliile despre bătaia la care a fost supus, băiatul, probabil intimidat de tată, și-a retras plângerea și dosarul penal deschis pe numele agresorului poate fi închis.

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Ultimile din

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS