Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Reacţia unei protestatare de la Cotroceni la vestea că ministrul justiţiei şi-a dat demisia: “Mare păcat, era un om bun, a vrut să facă legi bune”

in Politic de

Pentru a cincea zi consecutiv, cateva sute de persoane au protestat joi in fata Palatului Cotroceni, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis.

Sustinatorii Guvernului Grindeanu au iesit din nou in fata Palatului Cotroceni ca sa il conteste pe seful statului. Mitingul nu a fost lipsit de incidente, o femeie a fost transportata la spital dupa ce i s-a facut rau in multumime.

Si in a cincea zi de protest sustinatorii Guvernului Grindeanu au stat mai bine de 4 ore in fata Palatului Cotroceni. I-au cerut demisia presedintelui Klaus Iohannis. Mai mult, s-au aratat suparati de pe faptul ca Florin Iordache a plecat din functia de ministru al justitiei.

Protestatar: “Si-a dat demisia ministrul justitiei. Da, mare pacat. Era un om bun care a vrut sa faca legi bune. Imi pare rau.”

Protestatar: “Am facut si eu un mesaj ca aia din Victoriei cu emotie. Am adus si eu emotie. E un bebelus care plange ca nu vrea un GUVERN DE 2 BANI. Vrea Grindenau la butoane sa aiba bani de bomboane”

Reporter:Ce ati scris pe pancarta?
Protestatar: Sa plece din tara.
Reporter: In ce limba?
Protestatar: In germana, ba nu, in engleza.
Reporter: Ce inseamna?
Protestatar: Nu stiu, ca nu stiu engleza nici germana. Am primit mesajul!

Protestatarii au manifestat zgomotos cu fluiere si vuvuzele. Au fost vocali si cu energie in ciuda frigului de afara. Au strigat fara incetare ca vor liniste in tara.

Protestatar: “Vrem sa-l dam afara pe Iohannis ca suntem amarati si nu avem ce manca. Sa lase Guvernul ca ne ajuta!”

Protestatar: “Vin in fiecare seara, vreau o schimbare sa vina cineva de la guvern sa vada ce vor oamenii. Sa vina sa le spunem pasul. Sustin guvernul desi n-am votat cu PSD. Sa vina sa ne intrebe ce vrem, ce ne deranjeaza”

Mitingul de la Cotroceni nu a fost lipsit de incidente. Unei tinere i s-a facut rau in multime si a fost transportata la spital cu o salvare. Spre seara protestatarii au facut o hora in fata Palatului Cotroceni. Iar in jurul orei 21:00  oamenii s-au indreptat spre case.

Citeste mai mult pe stirileprotv.ro


Mergi la SUS