Reacţia premierului când Alex Dima întreabă despre sărăcia din Teleorman: “Vă rog să nu mai vorbiţi aşa!”

in Politic de

Prim-ministrul României a avut o reacţie neaşteptată atunci când corespondentul Pro TV Alex Dima a pus o întrebare despre situaţia economică a judeţului Teleorman.

“Chiar dacă sunt persoane care nu m-au votat, sunt premierul tuturor românilor, şi atunci când iau o măsură, fie că vorbim de PNDL 1, de PNDL 2, de Compania Naţională de Investiţii, aceste decizii le iau fără să aibă culoare politică” a declarat premierul discursul în faţa jurnaliştilor.

Însă, atunci când corespondentul Pro TV Alex Dima i-a pus că judeţul Teleorman este în continuare un pol al sărăciei, unde există încă localităţi fără apă şi curent electric, Viorica Dăncilă a plecat şi a replicat, din mers:

“Vă rog să nu mai vorbiţi aşa despre Teleorman!”

“Eu cred că nu este corect! Întotdeauna aţi vorbit despre România şi despre Teleorman. Vă spun că acest judeţ face parte din România”.

Dar, atunci când Alex Dima a continuat să întrebe ce măsuri a luat premierul pentru ca judeţul Teleorman să nu mai fie un pol al sărăciei, Viorica Dăncilă nu a mai răspuns, ci a plecat.

Avem așa: 📉Statisticile, care spun că Teleorman este polul sărăciei din România;👨🏻‍💻Un jurnalist, Alex Dima – care caută explicații și pune întrebări;⁉️Premierul României Ce nu este în regulă?#romaniateiubesc #protv #anchete #jurnalism #nevedemlatoamnăPS: suntem și pe Instagram, follow @romaniateiubesc

Publicată de ROMANIA, TE IUBESC! pe Marţi, 16 iulie 2019