Răsturnare de situație în cazul Caracal. S-a cerut recompensa pentru eliberarea victimelor. 100.000 de euro recompensă pentru găsirea Luizei și Alexandrei

in ExtraNews de

Un milionar român crede că Luiza și Alexandra nu sunt moarte. Pentru a grăbi căutările, în speranța că ceea ce crede este adevărat, oferă 100.000 de euro recompensă pentru găsirea tinerelor. Cine este ajutorul familiilor îndurerate și ce declarații a făcut? Acesta nu crede firul evenimentelor „ordonat” de anchetatori.

Recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea Alexandrei și Luizei
Cel care le stă alături familiilor îndurerate și vrea să găsească cele două fete dispărute din Caracal, pe care nu le crede moarte, este Viorel Cataramă. Milionarul oferă recompensa de 100.000 de euro pentru ca Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu să fie găsite. Bărbatul crede că informațiile anchetatorilor de până acum sunt departe de adevăr. Din ce în ce mai sigur de ipoteza că tinerele ar fi în viață, oferă suma de 100.000 de euro pentru omul care le va da de urmă, conform cancan.ro.

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunțat că nu pot accepta varianta crimei, așa cum a fost prezentată de autorități”
Viorel Cataramă