Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Raluca Turcan: programul guvernului Tudose va distruge economia

in Diverse/ExtraNews/Politic de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

   Raluca Turcan, fost preşedinte al Partidului Naţional Liberal, consideră, pe pagina sa de facebook că, PSD-ALDE-UDMR a votat un program de guvernare total anti-liberal, care va distruge economia și ceea ce oamenii cinstiți au construit până acum.

   Despre premierul Mihai Tudose; Trucan spune că „se remarcă prin zero realizări la ministerul deținut în guvernul precedent, un plagiat recunoscut implicit prin chiar faptul că a renunțat la titlul de doctor și un trecut tenebros„. „Tudose s-a declarat din start premier provizoriu, ducând slugărnicia pe noi culmi. Nici n-a fost învestit de Parlament că și-a sabotat el însuși viitoarea guvernare când a replicat prompt că e gata să-i lase locul lui Dragnea în fruntea Executivului„, continuă Turcan.

   Despre portofoliul Educaţiei, Raluca Turcan spune că primește o nouă lovitură din partea PSD-ALDE „prin nominalizarea unui apărător înverșunat al plagiatului lui Ponta și antireformist notoriu” – Liviu Pop. La fel, spune tot ea, „Cultura este lăsată pe mâna unui fost șef de publicații de scandal„. (Lucian Romaşcanu a fost şef pe la Libertatea şi Cancan, n.n.)

   „La Economie, dl Fifor face figură de extraterestru, după ce, ne amintim, n-a fost să fie ministrul Transporturilor pentru că Președintele țării i-a respins candidatura din cauza lipsei de competențe în domeniu. De IMM-uri se va ocupa alt personaj care s-a distins prin pectoralii afișati pe prima pagina a unei reviste glossy. Să nu uităm nici oamenii de casă ai lui Dragnea care-l vor flanca pe Tudose. Sevil Shaidehh, la Ministerul Dezvoltării, unde a probat deja că folosește fără scrupule banii publici în interesul politic al lui Dragnea pentru a-i asigura fidelitatea baronilor PSD din teritoriu în recenta dispută cu Grideanu. Shaidehh revine la locul faptei și asta demonstrează că Dragnea va continua aceleași practici reprobabile, la scară și mai mare. Celălalt vicepremier Marcel Ciolacu este pur si simplu comisarul politic al lui Dragnea în Guvern, atât și nimic mai mult„, concluzionează Raluca Turcan.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS