Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Raluca Turcan: Politica fiscală a PSD se stabilește în funcție de ”deranj” politic

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   Realitatea este că nu există niciun proiect major pentru România. Din când în când, primim amenințări că vor mai introduce câteva taxe, toate acestea având un efect cert: instabilitate și învrăjbirea anumitor categorii sociale, a spus, pe pagina sa de facebook, deputatul liberal Raluca Turcan.

   Ea a adăugat că PSD trebuie să plătească politic, deoarece a pus un guvern incapabil să conducă România pentru a obține dezvoltare pe termen lung. Pot oferi doar cârpeală, supraviețuire și fraudă de încredere, că guvernanții nu înțeleg că investitorii, cei care muncesc cinstit, așteaptă predictibilitate și încredere, nu aroganță și politicianism. Un alt mnotiv invocat de Turcan e că PSD a „mințit grobian” în campania electorală. „Au amăgit și au sfidat, conștienți fiind că nu pot să respecte ce au promis. De altfel, puțini sunt cei care astăzi chiar cunosc ce scrie în programul nou de guvernare pentru cabinetul Dragnea II. Tudose sigur nu știe”, a spus deputatul liberal.

   „Sigur că pentru PNL este o reușită faptul că Guvernul Tudose renunță la măsuri precum impozitul pe cifra de afaceri sau taxa de solidaritate. Mai sunt și altele la care trebuie să dea înapoi. Dar rămâne întrebarea: de ce și-au mai dat jos propriul Guvern pentru nerespectarea programului de guvernare I în condițiile în care acum demonstrează zilnic că nici noul program de guvernare nu va fi respectat?!”, mai spune Turcan (foto: pagina facebook Raluca Turcan)

Ultimile din

Mergi la SUS