Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Raluca Turcan, despre PSD: „Banii naţionali sunt mai uşor de furat”

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   PSD renunță la banii europeni pentru construcţia autostrăzii Sibiu-Piteşti, a spus, recent, prim-vicepeşedintele Partidului Naţional Liberal, deputatul Raluca Turcan. Ea a mai adăugat că „Banii naționali sunt mai ușor de furat! Ministrul Fifor propune construirea autostrăzii Sibiu-Pitești prin Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, adică dintr-un fond inexistent”.

   Turcan e de părere că autostrada Sibiu – Piteşti, care face parte din coridorul IV Paneuropean, poate fi construită din bani nerambursabili, chiar și cu facilitatea de a deconta până la 95% din costurile totale. „În plus, ministrul Fifor nu are nicio responsabilitate pe proiecte mari de infrastructură„, mai spune liderul liberal, care trage concluzia că „Guvernul Dragnea 2 condamnă România la izolare! Guvernele PSD au subminat construcția acestei autostrăzi din bani europeni. Acum anunță că intenționează să o faca din bani guvernamentali care ar fi mai ușor de sifonat de companii precum cea deținută de liderul PSD„.

   „La doar două săptămâni de la investirea Guvernului Dragnea 2, miniștrii se apucă de demolat, nu de construit. Dacă în Guvernele Ponta autostrăzile au fost desenate frumos în birourile domnului Șova, apoi altele au fost deschise pentru a fi demolate, acum se pregătesc tunuri pentru autostrăzi construite din fonduri inexistente. PSD să nu se joace Alba-Neagra cu o autostradă atât de importantă pentru economia românească!„, mai adaugă Turcan, care a anunţat că solicită comisarului European, Corina Crețu, „să-și școlească colegii de partid să spună public situația finanțării acestei autostrăzi și să le explice că banii pentru autostrada Sibiu-Pitești sunt oferiți de UE, tot ceea ce trebuie să facă este să se apuce de treabă!(foto: pagina facebook Partidul Naţional Liberal)

Ultimile din

Mergi la SUS