Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Raluca Turcan: amendamentele la legea salarizării vor fi atunci când PSD îşi va asuma un proiect cap-coadă

in ExtraNews/Politic de

   Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat că liberalii vor depune amendamente la legea salarizării unitare atunci când PSD sau Guvernul îşi asumă public acest proiect.

   “Sunt pregătite poziţii ale PNL cu privire la legea salarizării unitare, însă ar fi culmea să intrăm în acest joc neserios al PSD, să facem amendamente pe un proiect care este mutat de la unul la altul în interiorul PSD. În momentul în care PSD îşi va asuma un proiect cap-coadă, atunci PNL va propune amendamente. Vreau să vedem acel proiect pe care şi-l asumă public şi doamna ministru al Muncii, şi domnul prim-ministru, şi domnul preşedinte de partid Liviu Dragnea, un proiect care să fie al PSD, dacă se poate al Guvernului, pentru că un proiect al Guvernului are cele mai clare termene de aplicare, pentru că odată asumată răspunderea, Opoziţia are nişte termene de reacţie, după care proiectul poate să intre în vigoare şi ştim exact când se şi încheie aplicarea legii salarizării unitare“, a spus Turcan la Palatul Parlamentului, informează pnl.ro.

Ea a adăugat că în momentul de faţă nu există un proiect clar al salarizării unitare asumat Guvern, de PSD sau de coaliţia PSD-ALDE. “Am văzut acel proiect făcut public de PSD. Din nefericire, primul comentariu lesne de făcut legat de acel proiect este că nu există un principiu de bază cu privire la salariul minim brut, astfel încât să ştii dacă acest salariu minim brut este corelat cu productivitatea muncii, dacă nu aruncă în haos tot ceea ce înseamnă echilibru economic în România“, a menţionat Turcan. (foto: pnl.ro)


Ultimile din

Mergi la SUS