Rădulescu „Mitralieră” vrea OUG acum: Nu există ca Dragnea să fie condamnat. Să vă intre bine în cap!

in Politic de

Întrebat de ce premierul Viorica Dăncilă nu participă la Strasbourg, la dezbaterea din Parlamentul European despre statul de drept din România, Cătălin Rădulescu a spus:

„Probabil că premierul se pregăteşte să dea OUG pe care le aşteptăm de mult timp, împreună cu domnul ministru, nu glumesc”.

„Eu cred că doamna premier trebuie să stea de vorbă urgent cu ministrul Justiţiei, trebuie să înţeleagă că trebuie să dea aceste ordonanţe de urgenţă pe care le aşteaptă toată lumea. Dacă nu, o să vedem când facem Comitet executiv ce vom hotărî noi”, a adăugat Rădulescu.

Rădulescu: Tudorel Toader să nu mai fie ministru
Întrebat dacă Tudorel Toader trebuie să mai rămână ministru al Justiţiei, Rădulescu a răspuns: „Să nu mai rămână”.

„Nu există aşa ceva, ca liderul nostru să fie condamnat şi cred că în România nu trebuie să existe asemenea practici. O să vedeţi cum o să reacţionăm.

Deci, gata, s-a terminat cu condamnările nevinovate a liderilor din PSD. Cine mai are curaj în continuare să condamne fără probe şi că sistemul paralel dă bileţele să condamne oameni, o să iasă poporul şi o să vedeţi cum reacţionează.

Judecătorii să-l achite pe liderul nostru, e nevinovat!
Deci, cred că în momentul de faţă judecătorii trebuie să-şi facă meseria şi, dacă nu există probe, trebuie să-l achite pe preşedinte. (…)

Deci eu am citit dosarul şi ştiu că nu există niciun fel de probă. Aici nu s-au furat miliarde de euro, milioane de euro şi aşa mai departe ca să condamni un om nevinovat. Eu cred că judecătorii în momentul de faţă trebuie să arate foarte clar că nu mai ţin cont de acest sistem paralel şi că trebuie să judece corect”, a afirmat Rădulescu, potrivit Agerpres.

El a spus că trebuie să se renunţe la practica din anul 2013, când mai multor lideri PSD li s-au făcut dosare.

„Ne-am săturat de ceea ce s-a întâmplat în 2013, când s-a întâmplat ca la sute de lideri PSD să li se facă dosare. Eu cred că s-a terminat cu momentul ăla.

Dacă sistemul paralel îşi va mai permite ca să treacă în acest moment şi să influenţeze judecătorii, cred că poporul le va arăta ce înseamnă judecata poporului. (…)

Nu există să fie condamnat preşedintele Liviu Dragnea, pentru că nu e vinovat ca să fie condamnat. Nu există această variantă pentru noi şi eu cred că e bine să vă băgaţi în cap. Noi ştim că acest preşedinte al nostru este nevinovat şi cred că trebuie să se termine cu aceste practici nenorocite”, a mai afirmat Cătălin Rădulescu „Mitralieră”.