Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

PUNCT FINAL pentru Mircea Badea, după 14 ani de Antena 3. Declarații ȘOCANTE: „Îmi AJUNGE! SUFICIENT. Vom vedea ce va urma”

in ExtraNews/Monden de

Mircea Badea se află la un punct de cotitură, după 14 ani petrecuți la pupitrul emisiunii „În Gura Presei”. Dezvăluirile făcute în spațiul public despre DNA îl fac să se gândească cu alți ochi la cariera sa.

Prezentatorul e supărat foc pentru că deși are foarte mulți telespectori, mulți dintre ei nu fac decât să se uite la TV, de exemplu nu ies în stradă pentru a-și apăra drepturile și libertățile.

Decepționat de lipsa de reacție a oamenilor, Mircea Badea a spus că vom vedea ce va urma după cei 14 ani de emisiune la măsuța de la Antena 3, după mai bine de un deceniu de muncă.

„Sunt într-un punct foarte periculos. Este ca un fel de despărțire între noi, din multe puncte de vedere. N-aș mai vrea ca cineva, după această emisiune, să se mai aștepte că se va întâmpla în această emisiune ce s-a întâmplat până acum. Facem 14 ani. Nu se poate să fii 14 ani în război. Niciun război nu durează 14 ani. De 14 ani, de la această măsuță, sunt în război. Îmi ajunge! Suficient. Din anumite puncte de vedere, putem considera o cotitură cu privire la această emisiune. Mi se pare cinstit să vă spun. Vă mulțumesc mult pentru cei 14 ani. Vom vedea ce va urma. Nu cred că va urma ce ați văzut deja. Nu mai are niciun rost”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Ramân penalii fără vuvuzea. In cei 14 ani s-a umplut de bani dar si-a distrus sănătatea. Mai mult ca sigur ca nu a meritat dar cand ți se spune sa „pupi”,”pupi”. Ma gândesc ca nu este ușor timp de 14 ani sa „pupi” in funcție de ședința de redacție. Sa ajungi sa iei apărararea lui Bica, Udrea, Ghiță, Andronic…după ce timp de 14 ani ți-ai pierdut sănătatea distrugandu-i.
Jalnic!

Ultimile din

Mergi la SUS